מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלאהד19/09/2011
שלום,
עשיתי בדיקה בשני מכונים ובשניהם המליצו לי על שיטות הלאסיק...באחד על לאסיק ובאחד על אינטראלסיק. עכשיו ממה שקראתי באינטרנט יש יותר יתרונות לשיטת הPRK כיוון שיש סיכוי נמוך יותר לסיבוכים עתידיים בשיטה זו אבל החסרון שלה היא שלראיה לוקח יותר זמן להתיצב ויש כאבים בהתחלה.
אם זה נכון מדוע המליצו לי דווקא על השיטה השנייה? האם לא עדיף לסבול קצת לאחר הניתוח כדי שלטווח הארוך יהיו פחות סיכונים?
דבר שני האופטיקה שאני קונה אצלו את העדשות אומר לי תמיד שהעיניים שלי יחסית יבשות. בבדיקה בשני המכונים אמרו לי שהם לא. מה עלי לעשות? האם אין סיכון לבצע ניתוח כשיש יובש בעיניים?
מקווה שתוכלו לענות לי את כל השאלות פשוט לא ממש מצאתי תשובות באתרים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבל - תגובה
ד''ר נדב בלפר20/09/2011שלום למבולבל
אני מציע לך לסמוך על רופא שבדק את עיניך ולא וירטואלי (כמוני למשל)
בכל אופן - אתה כנראה מתאים לכמה סוגי ניתוח - וכל רופא מתייחס גם לעיניך וגם לנסיונו והעדפותיו שלו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)