שלום אני..

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שלום אני..
    ליז
    09/10/2011

שלושה חודשים אחרי ניתוח לאסק, ויש לי עדיין יובש בעיניים האם זה בסדר?

ובנוסף בבוקר בעיקר ובמהלך היום אני רואה הפרשות מהעיניים אמרו לי פעם שזה מהעפעפיים האם זה בסדר שאחרי 3 חודשים הן עדיין מופיעות? הפרעות האלה התחילו כבר בשבוע הראשון לניתוח...

אני עדיין מקפידה מאוד לא לגעת בעיניים או לשפשף, אם נגעתי או שפשפתי בטעות זה בסדר בשלב הזה?

אני גם מאז הניתוח בקושי מתאפרת לעיתים נדירות כשיש אירועים, האם אפשר להתחיל להתאפר על בסיס קבוע?

תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    שלום אני..

הוספת תגובה

• שלום אני.. - תגובה

פרופ' אור קייזרמן
    10/10/2011

שלום רב ליז,
    תופעת היובש מופיעה אצל חלק מסוים מהמנותחים.
    היובש בד"כ נמשך בין חודש לחצי שנה מהניתוח.
    כל עוד היובש נמשך - יש לטפל בו באמצעות טיבות הרטבה.
    ההפרשות עלולות לנבוע מהיובש או מדלקת עיניים. אני ממליץ לגשת למכון בו נותחת, לבדוק את הגורם ולקבל טיפול ראוי.
    כמובן שאת יכולה לחזור לשגרה מלאה - שפשוף עיניים (בעדינות, לא בכח), איפור, ספורט ועוד.
    איני רואה סיבה לחשש או דאגה, התופעות שציינת יחלפו.

בברכה,
    פרופ' אור קיזרמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אני.. - תגובה

ד``ר עמי הירש
    10/10/2011

ליז שלום רב,
    את יכולה להתנהג רגיל לחלוטין, הן מבחינת שפשוף עיניים והן מבחינת איפור, סוגי ספורט שונים כולל ים ובריכה.
    תופעת היובש יכולה בהחלט להמשך גם מספר חודשים לאחר הניתוח.

בברכה,
    ד"ר עמי הירש

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו