monovision

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• monovision
    ליאור
    10/10/2011

אני בן ארבעים, קצר ראייה (2.5 עם צילינדר 0.75) ועדיין לא צריך משקפיים לקריאה ומחשב.
    כיצד ניתן לסמלצ monovision ללא עדשות מגע (מעולם לא הלכתי עם וחושב שזה שאני לא רגיל לעדשות מגע "ימסך" את האפקט האמיתי אותא ברצוני להבין).
    אני קצת חושש מהגישה ש"תנסה והכי הרבה אם לא תסתדר, תיישר את העין עם ה- (-) בניתוח נוסף).
    תודה,
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    monovision

הוספת תגובה

• monovision - תגובה

פרופ' אור קייזרמן
    10/10/2011

שלום,
    פתרון המונו ויז'ן יתן לך עין אחת עדיפה לרחוק והשנייה לקרוב.
    זהו סוג של פשרה, לא כולם אוהבים פשרות אבל חלקנו נהנים מהם מאוד.
    הסימולציה הטובה ביותר שניתן לעשות היא להרכיב עדשות מגע רכות בעין, להסתובב מספר שעות ולהרגיש איך זה.
    אין לך מה לחשוש מהרגש עם עדשת המגע - אין תחושת מיסוך, היא שקופה לגמרי.
    אמנם היא קצת תציק בעין, אך יש להבדיל בין התחושה הזאת שאינה רלוונטית לבין תחושת המונו ויז'ן - שהיא החשובה.
    ישנה אפשרות לעשות סימולציה עם מסגרת בדיקה במכון בו אתה עתיד לעבור ניתוח - אך מבחינת התחושה ואורך הסימולציה - עדיף עם עדשות מגע.

בברכה,
    פרופ' אור קיזרמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• monovision - תגובה

ד``ר עמי הירש
    10/10/2011

ליאור שלום,
    גם אם לא ניסית להרכיב מעולם עדשת מגע, בהגעה להחלטה האם לבצע ניתוח מסוג MONOVISION מומלץ בהחלט לבצע ניסיון עם עדשות מגע. גם אם זו התנסות ראשונית היא תקנה לך את ההתנסות האופטית של ראייה דו עיינית כאשר קיים הבדל בין שתי העיניים.

בברכה,
    ד"ר עמי הירש

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

ליאור
    11/10/2011

תודה על התשובות.
    מהי הפרוצדורה לעריכת ניסיונות כאלו.
    האם זהו חלק מהשרות שאני מקבל במכון להסרת משקפיים.
    אם כן באיזה שלב ולכמה זמן?
    ליאור

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך - תגובה

ד''ר נדב בלפר
    14/10/2011

שלום ליאור
    זה שונה ממקום למקום , אך בעיקרון שאל את מי שבודק את בדיקת ההתאמה ותקבל מענה

מועדים לשמחה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו