משקפיים לפני ניתוח

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• משקפיים לפני ניתוח
    אהרן
    16/10/2011

האם יש השפעה על להניתוח לכך שלפניו השתמשתי במשקפיים שהיו פחות ב 0.75 מהמספר שיש לי? אני מתכוין שיש לי מספר 4 והמשקפים מתקנות 3.25? האם העין לאחר הניתוח תראה רק כמו שהייתה עם המשקפיים שהיו לי או שהיא תראה 6:6 כמו אם היו לי משקפיים מותאמות בדיוק?
    עוד דבר הוא שלפני הניתוח עם משקפיים מתאימות ראיתי יותר טוב מ6:6 האם זה ארובה להצלחה יותר גדולה של הניתוח? וכן לראייה של יותר מ6:6 גם לאחריו?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    משקפיים לפני ניתוח

הוספת תגובה

• משקפיים לפני ניתוח - תגובה

פרופ' אור קייזרמן
    18/10/2011

שלום רב,
    לכל אחד יש את המספר המתאים לו ביותר.
    אם המספר שלך הינו 4.00 (וינתחו אותך על מספר זה), אתה תראה הכי טוב שאתה יכול.
    אין השפעה לעובדה שקודם היית עם משקפיים במספר נמוך יותר. פשוט תראה טוב יותר מאשר עם המשקפיים.
    אם יש לך את הפוטנציאל לראות טוב יותר מ- 6/6 - זה אכן מראה שגם לאחר הניתוח יש סיכוי גדול שתראה טוב יותר מ- 6/6.
    הדבר תלוי ברזולוציה של פיזור הקולטנים ברשתית.

שיהיה בהצלחה,
    פרופ' אור קיזרמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• משקפיים לפני ניתוח - תגובה

ד``ר עמי הירש
    18/10/2011

אהרן שלום,
    ככלל, תנותח לפני ממצאי בדיקתך האחרונים. בגיל צעיר גם אם המשקפיים לא מתאימות (כמו במקרה שלך) עדיין קיימת היכולת לראות 6/6 וזו כמובן השאיפה לתוצאה שתושג לאחר הניתוח.

בברכה,
    ד"ר עמי הירש

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו