מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תיקון קוצר ראייהקובי26/10/2011
שלום וברכה, אני בן 25 ומעוניין לבצע ניתוח לתיקון הראייה, בעל קוצר ראייה שהתחיל להתפתח בגיל 21 ועומד כרגע על:
עין ימין - מינוס 2.00, עין שמאל - מינוס 2.25
לא מצליח להתרגל לעניין הזה של הרכבת משקפיים או עדשות, זה גורם לי חוסר נוחות, קשה לי עם זה וזה מבאס אותי, ובנוסף הראייה שלי עדיין לא משביעה את רצוני במצבים מסויימים, לפעמים ניהיה לי בגלל המצב מין חוסר פוקוס שפוגע בהרגשה הכללית, מתגעגע לאיכות הראייה שהייתה לי מרבית חיי.
האם לפי הקרטריונים שלי כדאי לי ואני מתאים לעבור תהליך של הסרת משקפיים בלייזר? האם יש סיבה לפחד מחוסר הצלחה או נזקים מסויימים לראייה או עיניים מניתוח כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון קוצר ראייה - תגובה
פרופ' אור קייזרמן26/10/2011עניין אי הנוחות כתוצאה מקוצר ראייה הוא ידוע ומוכר, ומה שאתה מתאר בהחלט מראה עד כמה אתה רוצה לחזור לאיכות ראייה מקסימלית .
אני מציע לך להגיע לבדיקת התאמה באחת הרשתות להסרת משקפיים בלייזר; שם ייקבע האם ניתוח לייזר מתאים לך, ואם כן, איזה סוג ניתוח. מבחינת גיל או גודל המספר שציינת - אין בהחלט כל מניעה לעבור את הניתוח- הוא בטוח, אמין, נעשה בו שימוש נפוץ בחיי היום יום והוא כולל מספר רב של אנשים שביצעו אותו ללא כל סיכון או פגיעה בראייה.
החששות שלך מובנים, אך אין להם כל מקום בניתוחי לייזר. אין סיכוי לפגיעה ממשית בראייה עד כדי סכנת עיוורון, הטיפול הינו שטחי ולא חודרני ועל כן הסכנות והסיבוכים נדירים. במהלך בדיקת ההתאמה יוסבר לך על הטיפול, על הסיכונים ועל הסיבוכים.
שיהיה בהצלחה,
פרופ' קיזרמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)