מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
10 ימים אחרי PRK
רפי29/10/2011תודה רבה על תשובתך
אמתין בסבלנות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- 10 ימים לאחרPRKירידה משמעותית בראיהרפי28/10/2011
שלום לרופאים הנכבדים
לפני כ 10 ימים ביצעתי ניתוח PRK ( מינוס 5 בשתי העינים, ללא צילינדר, עובי קרנית 510 מיקרון לפני הניתוח) .כעבור 4 ימים חל שיפור משמעותי בראיה ומרגע שהסירו את העדשה -לאחר שבוע מהניתוח, חלה התדרדרות משמעותית בראיה. כל יום ירידה נוספת בראיה והתדרדרות עדיין נמשכת (גם היום). הדבר מתבטא גם בראיה כפולה וטשטוש.
לא ברור לי מדוע לאחר שהיה לי שיפור משמעותי חלה נסיגה כזו, על אף שקראתי בעיון את הפורום, קיימת נסיגה קלה מאוד לאחר הסרת העדשה.
אני נוטל 4 פעמים ביום טיפות סטראואידים + אנטיביוטיקה, לא חש בכאבים.
אני מאוד דואג למצבי , אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 10 ימים לאחרPRKירידה משמעותית בראיה - תגובה
פרופ' אור קייזרמן28/10/2011שלום רפי,
ראשית, אין סיבה לדאגה. הניתוח שביצעת היה לפני כעשרה ימים, ומשך ההחלמה מ- PRK הדרגתי יותר לעומת ניתוח מסוג LASIK. בכל מקרה, מומלץ שתיגש לבדיקה אצל הרופא שטיפל בך כדי שיכול לעמוד מקרוב על הדברים שאתה מתאר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה10 ימים לאחר PRK
רפי28/10/2011תודה על המענה.
מהו הזמן הסביר עד לקבלת ראיה תפקודית (אינני מדבר על ראיה של 6/6)?
והאם אני צפוי לעוד נסיגות? או שמדובר בקו ההתחתון שממנו ראיתי אמורה להשתפר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה10 ימים לאחר PRK - תגובה
פרופ` אירית בכר29/10/2011בשיטת PRK הראיה משתפרת באופן הדרגתי ולא אחיד . כלומר יתכן מאד מצב בו תראה ביום מסויים פחות טוב מאשר יום קודם. בנוסף לתופעה זאת קצב השיפור אינו אחיד , לכל מטופל יש קצב שונה. גם לתרופות יש תופעות לואי שיכולות לעיתים לשנות את תהליך השיפור. לפיכך קשה לענות באופן מדוייק על שאלתך. בדיקת ראיה ראשונה בעלת משמעות נערכת כחודש לאחר הטיפול. עד אז הראיה תשתפר בהדרגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)