מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלינדר גבוההאילנית29/10/2011
שלום רב ,
יש לי שאלה שאשמח לקבל עליה תשובה .
אני מחפשת מומחה בכיר שאולי במקרה יתן פתרון למקרה שלי ...
הראיה שלי היא כזאת ... עין שמאלית -2.5 וכשאני מרכיבה משקפיים אני רואה מצויין ,
והעין ימנית יש לי מעל -15 , כן מינוס חמש עשרה , כן הבנת נכון ... כשאני מרכיבה משקפיים אני עדיין לא רואה כלום ,מה שאני כן רואה מרחוק מעין הימנית זה דמות של בן אדם אבל לא ממש מזהה אותו אני כן רואה אור כן רואה פרטים כמו בית מכונית דברים גדולים אבל בטשטוש , אני חייבת לציין שאם אני מתקרבת ממש ממש כמו 2או 3 סנטימטר מולי י אז אני רואה מצויין הכל בעין הימנית !!! בעבר הייתי בבדיקות ואמרו לי שאני לא מתאימה לליזר או כל ניתוח אחר ... אני מאמינה שהטכנולוגיה מתקדמת , האם זה הגיוני שאין שום פתרון לבעיה שלי ? ??? אני בת 28 וילדתי לא ממזמן והראיה שלי הדרדרה קצת ... מה אליי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלינדר גבוהה - תגובה
פרופ' אור קייזרמן30/10/2011שלום רב,
את מתארת מצב של עין עצלה בצרוף מספר גבוה מאוד.
ההגדרה של עין עצלה היא שגם עם משקפיים במספר האופטימלי - לא ניתן להגיע לחדות טובה.
מבחינת ניתוח לייזר - אכן במצבים של עין עצלה ברמה חמורה לא ניתן לנתח, כשבנוסף, גם המספר הגבוה לא יוכל לרדת כולו בניתוח לייזר, אלא רק בחלקו.
הייתי ממליץ לבדוק אופציה של טיפול בתוכנת מחשב הנקראת נוירו ויז'ן - תוכנה שיכולה לשפר את חדות הראייה בעין העצלה.
יש לציין, כי במידה ותתאימי, תיאלצי להרכיב עדשות מגע בעין העצלה בכדי ליהנות מתוצאות הטיפול.
חוץ מנוירו ויז'ן אין לרפואה המודרנית טיפול שהוכח כיעיל לעין עצלה.
בדיקת התאמה לנוירו ויז'ן- ניתן לבצע במכון אשר בניהולי הרפואי.
בברכה,
פרופ' אור קיזרמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)