טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני 7 שנים לאחר ניתוח לייזר אינטרהלסיק. היתה לי בעיה של הילות ולפני מספר חודשים החלטתי לטפל בזה, הרופא רשם לי טיפות V-optic ואמר לי לקחת טיפה אחת בעין ימין למשך חודשיים, לאחר חודש שלקחתי את הטיפה ראיתי שמצב ההילות החמיר ואני רואה פחות טוב בעין ימין והפסקתי לקחת. קודם כל אני רוצה לדעת אם נגרם לי איזשהו נזק לעין? והאם יכול להיות שהמצב זמני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא נגרם כל נזק. פנה לרופא המטפל לבדיקה חוזרת. ישנם מצבים בהם מטופלים נוטלים את טיפות הוואופטיק גם למשך שנים ללא כל תופעות לוואי. יתכן ויש צורך להחליף את סוג הטיפות.
בברכה, ד"ר הירש עמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר