הסרת משקפיים וצילינדר

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• הסרת משקפיים וצילינדר
    מרדכי
    01/12/2011

יש לי היום משקפיים ללא צילינדר והאופטמטריס שלי אומר שאין לי בכלל צילינדר כמו כן הייתי אצל מכון להסרת משפיים ובבדיקה שלהם לא מצאו לי צלינדר
    אבל שהלכתי למכון נוסף אמרו שיש לי 0.5 צילינדר
    האם זה הגיוני שהרוב אומר שאין לי והמכון מצא שיש לי צלינדר?
    האם זה מסוכן שיעשו ניתוח שכביכול ויש לי צילינדר ובאמת אין לי?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    הסרת משקפיים וצילינדר

הוספת תגובה

• הסרת משקפיים וצילינדר - תגובה

פרופ` אירית בכר
    04/12/2011

התאמת משקפיים אינה דומה לניתוח לייזר. במיקרים רבים נמצאים הבדלים בין מרשם שניתן בחנות לזה שניתן במרכז רפואי. ההבדלים הללו לרוב אינם משמעותיים, כמו במצב שלך. בקש מהמרפאה לערוך בדיקה נוספת לפני הניתוח וגלה להם את חששותיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת משקפיים וצילינדר - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    06/12/2011

מרדכי שלום רב,
    לעיתים, מנח הראייה איננו מקבל צילינדר בצורה מדוייקת ואז רצוי לא לתת צילינדר במשקפיים.
    כנראה שמדובר בצילינדר לא משמעותי וקטן, אחרת הראייה תושפע משמעותית כמשתקנים הצילינדר.
    כמובן שבזמן טיפול הלייזר יש להשתמש בבדיקה של אופטימטריסט של המכון שבו הניתוח מבוצע .
    בברכה,
    פרופסר קרמר.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו