מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממליצה בחוםמרן לסקר09/12/2011
היי, אני בת 24, ולפני כחצי שנה עשיתי את הניתוח "הקשה" יותר, אצל פרופסור קרמר.
היו לי מספרים גבוהים יחסית {מינוס 7 עם צילנדר}
כיום אני רואה יותר טוב מהמשקפיים- לא סובלת {ברוך ה'} משום סיבוך.
תקופת ההחלמה היתה סיוט קצר, שאחריו הגיע החלום.
:) תודה לפרופסור קרמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליך ההחלמה
רפי09/12/2011שלום לך
רציתי לשאול אותך לאחר כמה זמן התייצב לך המספר
וכמו כן האם הגעת לראייה תפקודית טובה או ל 6:6
האם את יכולה לפרט יותר על תהליך התייצבות המספר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהממליצה
מרן לסקר11/12/2011היי,
אז ככה...בחודש הראשון כמעט ולא ראיתי כלום, ראיתי מטושטש, קשה מאוד לראות טלויזיה, קשה מאוד להיות באור יום או באור בכלל.. ככה זה גם בחודש השני.
אבל למרות זאת חזרתי לעבודה, {אחרי חודש מהניתוח} וכן הצלחתי לתפקד נורמלי.
עד 4 חודשים היה לי קשה לנהוג בלילה, הרגשתי שהראיה שלי נחלשת מאוד בלילה.
סינווירים זה סיוט לעיניים.
היום אני חמישה חודשים אחרי, לא סובלת מכל מה שאמרתי.
נבדקתי ואני רואה 6/6
באאמת שכל הסבל הזה היה שווה.
יש איתי עוד בחור באוניברסיטה שעשה את אותו ניתוח לפני 3 חודשים אחרי, והוא רואה מצויין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה
רפי11/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההשם הנכון לניתוח הזה הוא..
יריב12/12/2011התכוונת PRK להסרת משקפיים.
"אני עשיתי בקר אצל ד"ר דומניץ - וזה הדבר הכי טוב שעשיתי בחיים שלי.
חזרתי לעבודה לאחר כ 5 ימים, אמנם לא ראיה של 100% אבל ראיה תפקודית בהחלט.
הראיה השתפרה לאט לאט וכהגעתי לביקורת החודשית כבר ראיתי 6/6.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהממליצה בחום - תגובה
פרופ' ישראל קרמר14/12/2011אני שמח מאד שהינך מרוצה מתוצאות הניתוח שביצעתי. אכן ההחלמה מניתוח מסוג PRK היא קשה לעיתים במיוחד במספרים גבוהים, אך התוצאה הסופית הטובה מכפרת על כל התהליך הארוע והמייגע.
בברכה,
פרופסור ישראל קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)