מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 5 חודשים אחרי ניתוח לאסיקעמי17/12/2011
אני בגיל 46 שנים, עברתי ניתוח MONO VISION אני מרגיש יובש בעיניים ומשתמש בטיפות HYLO COMOD וזה לא עוזר ליותר מ 15 דקות, הראיה בעין ימין -0.25 עין שמאל -1, בלילות הראיה שלי מטושטשת לגמרי ולא רואה מ 10 מ', הרופא אומר שמצבי תקין ולפי התכנית ועליי להחליף את סוג הטיפות, ואני מרגיש שזה לא נכון, מהי עצתכם?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 5 חודשים אחרי ניתוח לאסיק - תגובה
פרופ' אור קייזרמן18/12/2011עצתי היא לבדוק לעומק את הגורם ליובש לטפל בהתאם.
לעיתים טיפול בדמעות מלאכותיות לא מספיק ויש צורך במשחת אנטיביוטיקה לתקופה מסוימת על מנת להיפתר מהיובש.
אני ממליץ להגיע למכון בו נותחת ולבקש אבחון מדויק על הגורם ליובש.
בברכה,
פרופ' קיזרמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלאחר 5 חודשים
עמי18/12/2011אבל מה עם בעיית הראייה והאם יש קשר אם חליתי בשפעת לשבוע וטופלתי בנורופין צינון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלאחר 5 חודשים - תגובה
פרופ' אור קייזרמן19/12/2011בעיית הראיה יכולה להיות קשורה ליובש.
אם אכן כך הדבר, הפתרון לבעיית היובש יביא לשיפור בראיה.
אין קשר לשפעת, במיוחד אם אתה מציין שהבעיה הייתה קיימת לפני ואחרי השפעת.
בברכה,
פרופ' קיזרמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)