לייזר

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לייזר
    יהלי
    31/12/2011

שלום,
    אני בת 28, יש לי חורים קטנים ברשתית בעין אחת ואני צריכה לטפל בזה באמצעות לייזר.
    אחרי השלב הזה אני רוצה לבצע הסרת משקפיים בלייזר האם קיים סיכון ששוב הרשתית תיפגע ויופיעו חורים חדשים ??

תודה מראש,
    יהלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    לייזר

הוספת תגובה

• לייזר - תגובה

פרופ` אירית בכר
    31/12/2011

הסיכון שהרשתית תפגע שוב קיימת ללא קשר לתיקון ראיה בשיטת ASA/PRK. יש להקפיד לערוך בדיקה של הרשתית פעם בשנה לאחר ביצוע PRK

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לייזר - תגובה - תגובה

פרופ' אור קייזרמן
    01/01/2012

אבקש להוסיף על תשובתה של ד"ר בכר כי במקרה של חורים ברשתית מומלץ לבצע את הניתוח להסרת משקפיים אך ורק בשיטת PRK ולא בשיטת הלאסיק.
    הסיבה היא ששיטת הPRK אינה גורמת ללחץ על העין תוך כדי הניתוח ולכן אינה מסכנת את הרשתית.
    מאידך, במהלך שיטת הלאסיק, מופעל לחץ קל על העין ויש יותר חשש לפגיעה ברשתית, לכן לא מומלצת שיטה זאת לבעלי חורים ברשתית.
    שיהיה בהצלחה
    פרופ' קיזרמן

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו