לאחר ניתוח

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לאחר ניתוח
    עופר
    24/01/2012

שלום רב. עברתי לפני 48 שעות ניתוח לאסיק בשתי העיניים ולאחר בדיקת ראייה שבוצעה 24 שעות לאחר הניתוח הסתבר כי בעין אחת הראייה עומדת על 30% בלבד ובעין השנייה על 50% בלבד. האם זה מצב סביר לאחר 24 שעות מהניתוח ומתי בעצם הראייה אמורה להגיע ל-100%. חשוב לי מאוד להגיע לחדות טובה מאחר ואני נהג אוטובוס ויש לי אחריות גדולה ואוכל לחזור לנהוג כמובן רק כשהראייה תהיה טובה שוב. המספרים שהיו לי במשקפיים היו 13 בעין אחת ו-12 בעין השנייה יתכן שבגלל המספרים האלה הראייה תחזור באופן איטי יותר? ולפי נסיונכם מתי אוכל לחזור לעבוד בנהיגה ציבורית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    לאחר ניתוח

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    24/01/2012

עופר שלום רב

קשה מאוד להעריך לגבי קצב ההחלמה כיומיים לאחר הניתוח. ממליץ לחזור על בדיקהת ראיה חוזרת כשבוע לאחר הניתוח.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח - תגובה - תגובה

פרופ' אור קייזרמן
    25/01/2012

שלום רב,
    ראשית עליי להביע תמיהה שעם מספרים כה גבוהים נותחת בשיטת הלאסיק.
    בדרך כלל מנתחים בשיטה זאת עד מספרים של -7.50 וגם זה רק עם קרניות עבות במיוחד.
    ובכל זאת בתשובתי אתייחס לניתוח לאסיק שכן כל דיווחת-
    ההחלמה מניתוח לאסיק אמורה להיות מהירה וראייתך צפויה להשתפר.
    לעיתים אנו רואים החלמה איטית קצת יותר אך גם במקרים אלו התוצאה הסופית תקינה.
    במידה ועברת ניתוח מסוג לאסק (PRK) אזי צפוי שההחלמה תהיה יותר איטית ולכן הנתונים שדיווחת לגבי ראייתך הינם סבירים והראיה צפויה להשתפר בשבועות הקרובים.
    בכל מקרה אני ממליץ על המשך מעקב במכון בו נותחת עד לתוצאה המספקת.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• מספרים זהים לשלך

שירן
    25/01/2012

שלום קראתי את ההודעה שלך , ויש לי מספרים זהים לשלך , אני מבררת עכשיו על ניתוחי ליזר, הייתי רוצה לדעת איזה סוג של ניתוח עשית, ובאיזה מכון? ומה נאמר לפני לגבי הורדת המספר .. האם נאמר לך שהמספר כולו ירד או שישאר לך מספר נמוך ממה שהיה לך. בגלל המספר הגבוה, . בנוסף האם הציעו לך השתלת עדשה במקום ניתוח הליזר להסרת משקפיים בגלל המספר הגבוה.?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו