תוצאת ניתוח PRK

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• תוצאת ניתוח PRK
    מיקי
    26/01/2012

אני 7 שבועות אחרי ניתוח PRK והמספרים נעלמו לגמרי ואני רואה טוב מאוד. אבל מה שנשאר זה בדיוק אותם הצילינדרים שהיו לי לפני הניתוח (0.50 בכל עין). למה נשארו לי הצילינדרים? האם הרופא השאיר אותם בכוונה מסיבה כלשהי? או שמכשיר הלייזר לא הצליח "להתגבר" על הצילינדרים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    תוצאת ניתוח PRK

הוספת תגובה

• תוצאת ניתוח PRK - תגובה

פרופ' אור קייזרמן
    26/01/2012

שלום רב,
    ראשית יש לאמר כי 7 שבועות לאחר הניתוח זה עדיין לא התוצאה הסופית ויש סיכוי סביר להעלמות הצילינדרים בהמשך.
    אך חשוב מכך - תוצאה כמו שאתה מדווח עליה (שארית של חצי צילינדר) הינה תוצאה מצוינת שאמורה לתת לך חדות ראיה טובה מאוד.
    בן אדם רגיל (שלא עבר ניתוח ולא זקוק למשקפיים) אפילו לא יידע שיש לו ליקוי ראיה מסוג זה מכיוון שיראה מצוין ואף לא ילך לבדיקה.
    לכן מסקנתי - תהנה מהראיה הטובה ואל תחפש סיבות לחוסר הצלחה - הניתוח, כצפוי, הצליח.
    בברכה,
    פרופ' קיזרמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאת ניתוח PRK - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    27/01/2012

אלון שלום רב

כפי שציינת תוצאת חדות הראיה טובה מאוד וזה מה שחשוב באמת
    כמו כן יש עדיין סיכוי לשינוי במספר מאחר ועברת ניתוח בשיטת ה PRK
    בהצלחה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו