שימוש מוגבר בטיפות

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שימוש מוגבר בטיפות
    דן
    01/04/2012

לפני חודש עברתי ניתוח אינטרלסיק, עין ימין רואה בסדר, עין שמאל קצת מטושטש. לפני 3 ימים שמתי לב שאם אני מגדיל את תדירות הטיפות (דמעות מלאכותיות) מפעם ב-3 עד 4 שעות לפעם בשעה - שעה וחצי, יש הטבה בראייה בעין שמאל, עדיין לא טוב כמו עין ימין אבל יותר טוב. אני רוצה לשאול אם זה בסדר להשתמש בתדירות כל כך גבוהה בטיפות ומה התדירות המקסימלית המותרת. עוד דבר - אני שואל את עצמי איפה הייתי עד עכשיו שלא השתמשתי יותר בטיפות ואולי בשלב מוקדם יותר של ההחלמה הייתי יכול לעזור יותר לעין והאם פגעתי בתהליך ההחלמה שלא השתמשתי יותר. אז מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    שימוש מוגבר בטיפות

הוספת תגובה

• שימוש מוגבר בטיפות - תגובה

פרופ` אירית בכר
    02/04/2012

ניתן להשתמש בתחליפי דמעות ללא הגבלה. יש להקפיד כי הטיפות לא יכילו חומר משמר. אם הטיפות מועילות ,בהחלט ניתן להמשיך בכך בחודשים הקרובים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דן
    02/04/2012

1) האם פגעתי בתהליך ההחלמה בכך שלא השתמשתי מוקדם יותר?
    2) איזה טיפות מומלצות בתדירות שאני משתמש? ניסיתי טירס נטרול פרי, הילו קומוד, ג'נטיל.
    3) מה צריך לקרות כדי שהעניין יסתדר ואני לא אצטרך טיפות?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש מוגבר בטיפות - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    03/04/2012

דן שלום רב,

את הטיפות ליובש ניתן לטפטף כמה פעמים שרוצים, אין הגבלה. אני ממליץ להשתמש בתחליפי דמעות יעיל יותר בשם הילוקומוד או הילוג'ל שהם יעילים יותר לטיפול ביובש.
    לא קרה שום נזק שלט טיפלת באופן תכוף יותר בטיפות ליובש.

בברכה,
    פרופ' קרמר ישראל

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו