מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עברתי אתמול ניתוח בשיטת לאסיק eye-Qאיציק10/04/2012
ועדיין אני רואה מעונן בשני העינים. אמנם הראיה השתפרה ללא הכר, אבל היא דרך 'וילון' עכור כביכול. אמנם נאמר לי שכך תהיה הראיה בשעות הראשונות, אבל כבר עברה כמעט יממה ואני לא רואה שינוי. יש לציין שנותחתי בשיטת מונו ויז'ן ואני בן 50
כמו"כ הראיה לקרוב עדיין מצריכה משקפי קריאה. האם התהליך הזה מעורר דאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עכשיו 6 ימים לאחר הניתוח יש ראיה
איציק15/04/2012טובה בשעות היום וגרועה מהשקיעה עד הזריחה או בתוך בית ומשרד שמוארים באורות מלאכותיים.
ולקריאה, אני צריך משקפי קריאה בין לקריאה מקרוב ובין לקריאה ממרחק בינוני. כמו"כ למחשב אני זקוק למשקפי קריאה.
המצב הזה קיים אצלי בשלושת הימים האחרונים ללא כל שיפור.
מה זה אומר? האם אמור להיות שיפור בראייתי או שאם המצב יציב כבר כמה ימים, אין יותר למה לצפות?
למה הרופאים המכובדים לא מתייחסים לשאלותיי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהעכשיו 6 ימים לאחר הניתוח יש ראיה - תגובה
פרופ' אור קייזרמן15/04/2012שלום רב,
ראשית אני מדגיש שעברת ניתוח בשיטת לאסיק ולא בכל שיטה אחרת.
כל התוספת האחרת שאתה כותב בנוסף לשם הניתוח - אין בהם ממש.
לעניינו -
אכן לא צפויה ראיה דרך וילון שבוע לאחר ניתוח לאסיק.
אני ממליץ להגיע למכון בו נותחת (iclinik כמדומני) ולהיבדק ע"י הרופא.
לגבי הראיה לרחוק ולקרוב - יש לבדוק את תוצאות הניתוח ורק לאחר מכן אוכל לתת תשובות לגבי הזדקקות במשקפיים לטווח כלשהו.
בברכה,
פרופ' קיזרמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה על התשובה. לגבי הוילון העכור
איציק15/04/2012בעין אחת הוילון כבר לא קיים, ובעין השניה קיים מעט מאוד
אבל השאלה היא האם יכול להיות הבדל כזה גדול בין היום ובין הלילה
ביום אני רואה מצוין בחוץ, ובלילה או בתוך בית או משרד ראיה מאוד לא ברורה.
אשמח שוב להתיחסותך. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה על התשובה. לגבי הוילון העכור - תגובה
פרופ' אור קייזרמן16/04/2012שלום רב,
אני שמח לשמוע שהראיה השתפרה.
ההבדל בין הראיה ביום לראיה בלילה בסיר בתקופה בה אתה נמצא לאחר הניתוח.
בלילה האישונים מתרחבים ונכנס יותר אור לעין הגורם לסינוור ולירידה באיכות הראיה.
זה קיים גם אצל מי שלא נותח אולם אצל מנותחים "טריים" זה מורגש יותר.
זה אמור לעבור בשבועות הקרובים.
יש לציין כי איני בדקתי אותך ולכן כל מה שאני אומר אלו דברים טאורתיים בלבד, רק לאחר בדיקה קלינית אוכל לתת את דעתי המקצועית ודרכי הפתרון.
רק בריאות
פרופ' קיזרמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)