כמעט שנה לאחר ניתוח

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• כמעט שנה לאחר ניתוח
    לנה
    10/04/2012

שלום רב,
    בקרוב תהיה שנה מאז שנותחתי בשיטת ASA לשיפור ראייה.
    בעין ימין אני רואה היטב אך בעין שמאל מההתחלה הרגשתי ראיה פחות חדה...אתמול הייתי בביקורת והרופא נתן לי טיפות של סטרואידים שנקרות "פלרקס" אם אני לא טועה למשך חודשיים...הוא אמר שזה ישפר את ראייתי.
    השאלה שלי זה איך הטיפות משפיעות על הראייה?האם המספר שלי גדל מאז הניתוח ולכן הראיה פחות טובה?ןאם הראיה תשתפר זה יהיה לאורך זמן?
    תודה רבה,
    לנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    כמעט שנה לאחר ניתוח

הוספת תגובה

• כמעט שנה לאחר ניתוח - תגובה

פרופ` אירית בכר
    10/04/2012

קשה להבין מה היו הממצאים של הבדיקה האחרונה שלך. אך אם הראיה לא תשתפר לאחר הטיפול התרופתי ניתן בהחלט לשקולטיפול לייזר נוסף לתיקון . כמובן שטיפול נוסף אפשרי רק אם עדין ניתן לבצע זאת ללא סיכון מוגבר. במרפאה יבדקו זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

לנה
    10/04/2012

אוקי תודה, אבל רציתי יותר לדעת איך הסטרואידים אמורים לשפר את הראיה? והאם השינוי אמור להיות לאורך זמן והאם זה לא מסוכן לקחת את הטיפות הללו למשך חודשיים??

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

פרופ` אירית בכר
    10/04/2012

ללא ממצאי הבדיקה קשה לדעת מה הסיבה המדוייקת לטיפול . סיבה נפוצה היא עכירות קלה בקרנית אשר בדרך כלל נעלמת לאחר טיפול בסטרואידים.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו