מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמעט שנה לאחר ניתוחלנה10/04/2012
שלום רב,
בקרוב תהיה שנה מאז שנותחתי בשיטת ASA לשיפור ראייה.
בעין ימין אני רואה היטב אך בעין שמאל מההתחלה הרגשתי ראיה פחות חדה...אתמול הייתי בביקורת והרופא נתן לי טיפות של סטרואידים שנקרות "פלרקס" אם אני לא טועה למשך חודשיים...הוא אמר שזה ישפר את ראייתי.
השאלה שלי זה איך הטיפות משפיעות על הראייה?האם המספר שלי גדל מאז הניתוח ולכן הראיה פחות טובה?ןאם הראיה תשתפר זה יהיה לאורך זמן?
תודה רבה,
לנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמעט שנה לאחר ניתוח - תגובה
פרופ` אירית בכר10/04/2012קשה להבין מה היו הממצאים של הבדיקה האחרונה שלך. אך אם הראיה לא תשתפר לאחר הטיפול התרופתי ניתן בהחלט לשקולטיפול לייזר נוסף לתיקון . כמובן שטיפול נוסף אפשרי רק אם עדין ניתן לבצע זאת ללא סיכון מוגבר. במרפאה יבדקו זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהעוד שאלה
לנה10/04/2012אוקי תודה, אבל רציתי יותר לדעת איך הסטרואידים אמורים לשפר את הראיה? והאם השינוי אמור להיות לאורך זמן והאם זה לא מסוכן לקחת את הטיפות הללו למשך חודשיים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהעוד שאלה - תגובה
פרופ` אירית בכר10/04/2012ללא ממצאי הבדיקה קשה לדעת מה הסיבה המדוייקת לטיפול . סיבה נפוצה היא עכירות קלה בקרנית אשר בדרך כלל נעלמת לאחר טיפול בסטרואידים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)