אינטראלאסיק - שאלה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• אינטראלאסיק - שאלה
    ערן ר
    15/04/2012

אני עברתי אינטרלאסיק לפני חודש וחצי לתיקון קוצר ראייה בשתי העיניים (ניתוח רגיל, לא מונוויז'ן). בעין שמאל התוצאה יותר טובה ואני רואה בה 6/6 לפי בדיקה, בעין ימין מצאו לי רבע מספר אבל הראייה שם לא קבועה - כשאני קם בבוקר יש שעתיים שאני רואה טוב מאוד בעין הזאת (אני לא מנסה לאמץ אותה), גם בתוך הבית וגם בראייה לרחוק, אחרי זה זה מתדרדר ואני רואה פחות טוב. אם אני הולך לנוח במהלך היום ומתעורר נגיד אחרי שעה הראייה גם מתקבלת יותר טובה, יש קונטרסט טוב בצבעים ומעט הבדל בין העיניים. יש לי כאב עמום בחלק הפנימי של עין ימין, קשה לי קצת לאכן איפה, אני לא יודע אם זה שרירים או משהו דלקתי, על פניו העין לא אדומה או נפוחה. שמתי לב שכשאני עובר ממסך מחשב לדוגמא, או עיתון, לאובייקט מרוחק יותר אני רואה אותו פחות טוב ממה שהיה כשהסתכלתי עליו מלפני.האם להימנע מעבודה מול מחשב/ראייה מקרוב? מלבד זאת שמתי לב שמקומות עם מעט תאורה נראים לי יותר חשוכים ממה שאני זוכר לפני הניתוח. מבקש חוות דעת.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    אינטראלאסיק - שאלה

הוספת תגובה

• אינטראלאסיק - שאלה - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    15/04/2012

שלום רב

יש לי רושם שמדובר בעיקר בתופעה של יובש ששכיחה לאחר ניתוח. יש לעיתים חוסר סימטריה בין שתי העיניים במידת היובש. כמו כן הבדל של רבע מספר כפי שצינת בין שתי העיניים ככל הנראה לא הסיבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ערן -מקווה שאתה מרגיש טוב יותר

דורון
    11/02/2013

אני דורון ויש לי בעיה דומה
    בבקשה תגיד לי איך אתה מרגיש היום ומה אם בכלל עזר לך?

ממש חשוב לי בבקשה תחזיר תשובה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו