מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יומיים אחרי PRKשירי06/07/2012
1. קניתי את הטיפות Systane Eye Drops לפי המרשם, אבל הטיפות לא מוזכרות כלל בדף ההוראות. מתי וכמה פעמים ביום ניתן להישתמש בהן? האם טיפות אלה הן בעצם תחליף לוולטורן שניתן לשימוש רק בשלושת הימים הראשונים?
2. אני חשה צריבה חזקה ודומעת אחרי כל שימוש בטיפות (לא עוברת על המינון), בכל הטיפות ובתחליפי הדמעות אבל לא בוולטורן. ממה זה יכול לנבוע והאם זה תקין?
3. איחסנתי את הטיפות ואת הויטמין C במקרר. האם זה בסדר או שעדיף לאחסן בארון מטבח?
4. הראייה שלי מאוד מטושטשת הן מרחוק והן מקרוב. בכל זאת אני יושבת מול המחשב מספר פעמים ביום למעט זמן. אני מאמצת מאוד את העיניים כדי לנסות לראות משהו. האם זה לא יפגע בתהליך ההחלמה ובראייה שלי בעתיד? מומלץ לתת לעיניים מנוחה מלאה ולא לאמצם כלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי בבקשה
שירי08/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהממליץ
גיא הפנר09/07/2012ממליץ לך בשבוע הראשון לנוח ממחשב...להירגע הכאב יחלוף אני אחרי שבוע ויומיים ... גם אני באותו סרט כמוך :-) שיהיה לנו בהצלחה זה יעבור לך תתיעצי עם המקום שעשית את הניתוח יעזרו לך ...:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהיומיים אחרי PRK - תגובה
פרופ` אירית בכר09/07/20121. Systane Eye Drops הם תחליפי דמעות. ניתן להשתמש ללא הגבלה.זהו לא תחליף לוולטרן.
2. עינייך רגישות בארבעת הימים הראשונים לכן הצריבה מהטיפות השונות.
3. אין צורך לאחסן במקרר אך זה בסדר גם שם.
4. הטשטוש טבעי וישתפר בהדרגה. הראיה לא תפגע אם תנסי לראות דברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהיומיים אחרי PRK - תגובה
פרופ' ישראל קרמר11/07/2012שלום רב,
1. טיפות SYSTANE הן טיפות של תחליף דמעות, אך אני מעדיף טיפות של תחליפי דמעות חד פעמיים כגון רפרש או היפוטירס או טירס נטורל פרי.
וולטרן זו תרופה נגד כאבים ודלקת.
2. לטיפות וולטרן יש תכונה מאלחשת.
3. את הטיפות כדאי לאחסן במקרר. את הויטמין C אין צורך לשמורבמקרר.
4. הראייה תהיה מטושטשת לפחות במשך שבועיים ולפעמים יותר. כדאי לתת לעיניים מנוחה במשך כחמישה ימים.
בברכה,
פרופ' קרמר ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)