מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תור לניתוחנועם29/07/2012
שלום,
קבעתי תור לניתוח הסרת משקפיים באסותא לשבוע הבא. ומאז התחלתי לפחד שמא הראיה לאחר הניתוח תיפגע ללא יכולת תיקון וזה ידרדר את איכות החיים.האם ייתכן מצב כזה?
האם ישנה סטטיסטיקה של שכיחות ה "סיבוכים" לאחר ניתוח במכשיר אמאריס? אני מתעניינת במידע מה"שטח" על סמך הניסיון של הרופאים.
בסך הכל מדובר בניתוח קוסמטי ואינני רוצה פגיעה בלתי הפיכה באיכות החיים בעקבות כך...
אשמח לשמוע תגובת רופאים וגם תגובה של מטופלים שעברו ניתוח דומה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תור לניתוח - תגובה
פרופ` אירית בכר29/07/2012התופעה של חששות לפני ניתוח מוכרת ומובנת. כמעט כל מטופל עובר תהליך זה.
נסיוני מראה כי יכולות מכשיר אמריס עולה על אלו של מכשירים אחרים אותם אני מכירה. רמת הבטיחות גבוהה יותר, זהו המכשיר היחיד המאפשר טיפול רציף בלייזר בלבד ללא צורך בקילוף ידני במכשיר חד של שכבת האפיתל. רמת הדיוק שלו גבוהה הרבה יותר בשל מגוון תכונות. כל רופא המנתח בפעם הראשונה במכשיר זה מביע התפעלות מיכולותיו.
אם תרצי לדעת פרטים נוספים בהרחבה, התקשרי למרפאה ותקבלי הסבר ממצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהניתוח - המשך
נועם29/07/2012תודה רבה על התשובה המהירה.עשיתי בירור די מקיף על נושא המכשיר שנעשה בו שימוש אצלכם והבנתי שלאחרונה הוכנסו מספר חידושים משמעותיים. עובדות אלו הניעו אותי לקבוע תור לניתוח. אני מכירה גם סיבוכים המתוארים בספרות בעקבות הניתוח - החלשות הקרנית,עכירות,דלקות וכד'. רציתי לדעת לא על סמך הספרות אלא על סמך הניסיון שלך עם מטופלים במכשיר ספציפי של אסותא מה שכיחות לסיבוכים כגון אלו.
מידע זה מאוד חושב לי .
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)