תור לניתוח

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• תור לניתוח
    נועם
    29/07/2012

שלום,
    קבעתי תור לניתוח הסרת משקפיים באסותא לשבוע הבא. ומאז התחלתי לפחד שמא הראיה לאחר הניתוח תיפגע ללא יכולת תיקון וזה ידרדר את איכות החיים.האם ייתכן מצב כזה?
    האם ישנה סטטיסטיקה של שכיחות ה "סיבוכים" לאחר ניתוח במכשיר אמאריס? אני מתעניינת במידע מה"שטח" על סמך הניסיון של הרופאים.

בסך הכל מדובר בניתוח קוסמטי ואינני רוצה פגיעה בלתי הפיכה באיכות החיים בעקבות כך...
    אשמח לשמוע תגובת רופאים וגם תגובה של מטופלים שעברו ניתוח דומה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    תור לניתוח

הוספת תגובה

• תור לניתוח - תגובה

פרופ` אירית בכר
    29/07/2012

התופעה של חששות לפני ניתוח מוכרת ומובנת. כמעט כל מטופל עובר תהליך זה.
    נסיוני מראה כי יכולות מכשיר אמריס עולה על אלו של מכשירים אחרים אותם אני מכירה. רמת הבטיחות גבוהה יותר, זהו המכשיר היחיד המאפשר טיפול רציף בלייזר בלבד ללא צורך בקילוף ידני במכשיר חד של שכבת האפיתל. רמת הדיוק שלו גבוהה הרבה יותר בשל מגוון תכונות. כל רופא המנתח בפעם הראשונה במכשיר זה מביע התפעלות מיכולותיו.
    אם תרצי לדעת פרטים נוספים בהרחבה, התקשרי למרפאה ותקבלי הסבר ממצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח - המשך

נועם
    29/07/2012

תודה רבה על התשובה המהירה.עשיתי בירור די מקיף על נושא המכשיר שנעשה בו שימוש אצלכם והבנתי שלאחרונה הוכנסו מספר חידושים משמעותיים. עובדות אלו הניעו אותי לקבוע תור לניתוח. אני מכירה גם סיבוכים המתוארים בספרות בעקבות הניתוח - החלשות הקרנית,עכירות,דלקות וכד'. רציתי לדעת לא על סמך הספרות אלא על סמך הניסיון שלך עם מטופלים במכשיר ספציפי של אסותא מה שכיחות לסיבוכים כגון אלו.
    מידע זה מאוד חושב לי .
    תודה רבה מראש.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו