שאלה לפרופסור אירית בכר

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שאלה לפרופסור אירית בכר
    אבי
    05/09/2012

עברתי ניתוח ASA אצלך ב 9.8.12 ואני 4 שבועות אחרי הניתוח אבל אני עדיין לא רואה ברור יש הרבה פעמיים במהלך היום שאני רואה מטושטש ואני שם את הטיפות באופן קבוע לפי מה שנאמר לי גם מקסידקס וגם סיסטיין (דמעות מלאכותיות).
    1. האם זה דבר תקין?
    2.אחרי חודש מהניתוח שמים מהטיפות מקסידקס פעמיים ביום,פעם בבוקר ופעם בערב נכון?
    תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    שאלה לפרופסור אירית בכר

הוספת תגובה

• שאלה לפרופסור אירית בכר

אבי
    08/09/2012

עברתי ניתוח ASA אצלך ב 9.8.12 ואני 4 שבועות אחרי הניתוח אבל אני עדיין לא רואה ברור יש הרבה פעמיים במהלך היום שאני רואה מטושטש ואני שם את הטיפות באופן קבוע לפי מה שנאמר לי גם מקסידקס וגם סיסטיין (דמעות מלאכותיות).
    1. האם זה דבר תקין?
    2.אחרי חודש מהניתוח שמים מהטיפות מקסידקס פעמיים ביום,פעם בבוקר ופעם בערב נכון?
    תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לפרופסור אירית בכר - תגובה

פרופ` אירית בכר
    11/09/2012

עליך להגיע לבדיקת מעקב של חודש אחרי ניתוח. בבדיקה זו תקבל הנחיות לשימוש בטיפות. אך עליך לעבור לפעמיים ביום מקסידקס עד להגעתך. השתמש גם בתחליפי דמעות באופן חופשי.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו