מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע להסרת משקפיים בלייזרמיטל10/09/2012
שלום,
שמי מיטל, בת 26. אני מרכיבה משקפיים ומספרי בשתי העיניים, נכון לעכשיו, הוא (-8) כאשר המספר טרם התייצב ועולה בקצב של חצי מספר עד מספר כל שנה.
התייעצתי עם מספר רופאים אודות ניתוח להסרת משקפיים בלייזר והדעות היו חלוקות. היו שאמרו כי לא ניתן לדבר על ניתוח טרם המספר יתייצב ואילו אחרים אמרו כי אני יכולה לבצע בדיקת התאמה.
השאלות שלי הן:
1. האם כדאי לי לעבור ניתוח להסרת משקפיים בלייזר למרות שהמספר שלי במשקפיים עדיין לא התייצב?
2. מה קורה אם הוא יעלה שוב לאחר הניתוח?
3. האם כדאי לי לחכות? אני שואלת כי כבר עכשיו המספר הוא מאוד גבוה. ביצעתי בדיקת התאמה ואני מתאימה ואני חוששת שבמידה ואמתין להתייצבות המספר הוא יגדל ואז אולי כבר לא אהיה מתאימה.
תודה רבה,
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע להסרת משקפיים בלייזר - תגובה
ד``ר אליה לוינגר11/09/2012מיטל שלום רב
אם המספר לא יציב ועולה במספר כל שנה ההמלצה שלי היא לחכות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה ושאלה נוספת
מיטל11/09/2012האם ההמתנה להתייצבות המספר לא תפגע בסיכויים שלי להתאים לניתוח הסרת משקפיים בלייזר בהמשך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה ושאלה נוספת - תגובה
ד``ר אליה לוינגר12/09/2012מיטל שוב שלום
קשה לי לקבוע אבל בכל מיקרה ממליץ לחכות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה ושאלה נוספת - תגובה
ד``ר אליה לוינגר20/09/2012מיטל שוב שלום
אין קשר בין ההמתנה לסיכויי להתאים לניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)