מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יובש בעיניים לאחר ניתוח לייזרמיכאל24/10/2012
שלום. עברתי ניתוח לפני כ-6 חודשים, שיטת ASA. בשבועות האחרונים שי לי יובש קבוע בעיניים. כמה פעמים קרה שלא הצלחתי לפתוח את העיניים בבוקר עקב כאב חד שנגרם כנראה מהידבקות העפעפיים. אני משתמש בלילה מדי פעם במשחה שהומלצה ע"י הרופא באסותא קליניק וכמה פעמים ביום בטיפות עיניים refresh tears, אך ההרגשה היבשה קיימת כל היום, ומציקה מאוד.
ממה זה נגרם ?
האם יש קשר לניתוח הראייה ?
מה עושים ?
תודה מראש על התשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בעיניים לאחר ניתוח לייזר - תגובה
פרופ` אירית בכר28/10/2012יש להקפיד על הוראות הרופא. אם לאחר כחודש של טיפול לא יהיה שיפור יש להגיע לבדיקה במרפאה. קיימים פתרונות נוספים אותם יש לשקול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההמשך - יובש בעיניים
מיכאל29/10/2012ד"ר בכר - תודה על התשובה,
למעט הנחייה לטפטף טיפות בעת יובש (הנחייה שקיבלתי ממך בעת הביקורת),
אין בידי הוראות אחרות של רופא.
יש לי ביקורת נוספת באסותא בתאריך 5/11, אצל ד"ר מרמור, והשאלה האם ניתן להמתין עד אז, או שההדבקויות והיובש מזיקים ורצוי לפנות מיידית לרופא עיניים.
בברכה,
מיכאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)