הסרת משקפיים לאחר הריון

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• הסרת משקפיים לאחר הריון
    תמר
    15/11/2012

שלום רב
    יש לי משקפיים מגיל 14 בסביבות גיל 22 התייצב לי המספר ל -2.5 ו -2.75 ללא צילינדר והוא זהה עד היום בגיל 28.
    לפני כחצי שנה ילדתי תאומות בניתוח קיסרי.
    במהלך ההריון היו לי בצקות קשות שגרמו כנראה ללחץ על הכרנית ולירידה קלה במספר, לא בדקתי אבל כך אני משערת.
    לאחר כחודש אחרי הלידה הרגשתי שהמספר חזר לקדמותו ואני רואה בצורה זהה כמו לפני הלידה.
    מהו פרק הזמן שעלי להמתין לפני ביצוע ניתוח להסרת משקפיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    הסרת משקפיים לאחר הריון

הוספת תגובה

• הסרת משקפיים לאחר הריון - תגובה

פרופ` אירית בכר
    15/11/2012

בזמן הריון יש שינויים הורמונליים אשר יכולים להשפיע על הראיה כמו גם על מערכות נוספות בגוף. כאשר המאזן ההורמונלי חוזר לקדמותו לאחר סיום ההריון, הראיה חוזרת למצבה הקודם. (התהליך המתואר אינו מחויב המציאות ועובר רק על חלק מהנשים). חצי שנה לאחר הלידה הוא פרק זמן מספיק כדי להגיע לבדיקת התאמה ולעבור טיפול בלייזר אם תמצא התאמה לניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לאה
    16/11/2012

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו