מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת משקפיים לאחר הריוןתמר15/11/2012
שלום רב
יש לי משקפיים מגיל 14 בסביבות גיל 22 התייצב לי המספר ל -2.5 ו -2.75 ללא צילינדר והוא זהה עד היום בגיל 28.
לפני כחצי שנה ילדתי תאומות בניתוח קיסרי.
במהלך ההריון היו לי בצקות קשות שגרמו כנראה ללחץ על הכרנית ולירידה קלה במספר, לא בדקתי אבל כך אני משערת.
לאחר כחודש אחרי הלידה הרגשתי שהמספר חזר לקדמותו ואני רואה בצורה זהה כמו לפני הלידה.
מהו פרק הזמן שעלי להמתין לפני ביצוע ניתוח להסרת משקפיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת משקפיים לאחר הריון - תגובה
פרופ` אירית בכר15/11/2012בזמן הריון יש שינויים הורמונליים אשר יכולים להשפיע על הראיה כמו גם על מערכות נוספות בגוף. כאשר המאזן ההורמונלי חוזר לקדמותו לאחר סיום ההריון, הראיה חוזרת למצבה הקודם. (התהליך המתואר אינו מחויב המציאות ועובר רק על חלק מהנשים). חצי שנה לאחר הלידה הוא פרק זמן מספיק כדי להגיע לבדיקת התאמה ולעבור טיפול בלייזר אם תמצא התאמה לניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה
לאה16/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם עצלנים?
האם אתם עצלנים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)