מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח לייזרמיכאלה19/11/2012
היי,
נמצאתי מתאימה לניתוח בעיניים אבל יצאתי מאוד מבולבלת מכל ההסברים.
אני לא מבינה איזה סוג ניתוח עדיף ובמה זה תלוי וככל שאני קוראת באינטרנט אני יותר מתבלבלת.
איך קוראים לשיטה שההחלמה בה היא המהירה ביותר?והיא גם פחות כואבת?
דבר שני לאחר ניתוח עיניים, נגיד יומיים אחרי מומלץ לישון בלילה במשך שעות מסוימות? משום שאני חיילת וחוזרת יומיים אחרי לשמירות וללילות ללא שינה..
דבר שני זה נכון שאסור לחפוף אחרי ? במשך כמה זמן אם זה נכון?
תודה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לייזר - תגובה
פרופ' אור קייזרמן19/11/2012נעשה קצת סדר:
ישנם שני סוגי ניתוחים -
1. לאסיק - החלמה מהירה מאוד ולא כואבת, יום לאחר הניתוח כבר ניתן לחזור לשגרה.
2. PRK - החלמה מעט יותר איטית ומעט כואבת, חזרה הדרגתית לשגרה לאחר כ 4 ימים.
בשני סוגי הניתוחים התוצאה זהה.
בשני סוגי הניתוחים יש לישון לאחר הניתוח עם כיסויי עיניים במשך 3-4 לילות, לא לחפוף ראש במשך אותה תקופה של 4 ימים.
אין חיוב לישון עקב הניתוח.
מקווה שעכשיו הנושא קצת יותר ברור.
בברכה,
פרופ' קיזרמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)