כיצד תיקון ניתוח משפיע על ראיה לקרו

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• כיצד תיקון ניתוח משפיע על ראיה לקרו
    אבי
    01/04/2013

שלום רב
    לפני כעשר שנים עברתי ניתוח ליזר בשתי העניים .
    לפני כארבע שנים עברתי תיקון לניתוח בעין ימין לאחר שהמספר גדל התיקון גרם לי לפגיעה בראיה לקרוב בעין ימין .
    כיום המספר בעין שמאל גדל 1.45 ואני מתלבט האם לבצע את התיקון בעין השניה .
    כיצד זה ישפיע לי על הראיה לקרוב ??
    אני בן 43 ונכון להיום אין לי בעיה בקריאה לקרוב היות ועין שמאל מחפה על עין ימין אבל אני מרגיש שבראיה לרחוק יש בעיה .
    בבדיקה במרפאה הדגים לי הרופא כיצד הראיה תהיה לאחר התיקון כולל לקרוב (לא היתה בעיה )
    קבעתי מועד לניתוח תיקון אבל אני לא שלם עם זה שהראיה לקרוב תיפגע גם בעין שמאל לאחר הניתוח .
    אבקש את התיחסותכם.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כיצד תיקון ניתוח משפיע על ראיה לקרו - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    01/04/2013

שלום רב,

מצבך היום הוא שעין ימין לרחוק ועין שמאל לקרוב, מצב זה נקרא מונוויזן. עליך לדעת שבכך שאתה מתקן את עין שמאל לקרוב אתה בעצב מקרב גם את הזמן בו תזדקק למשקפי קריאה. המספר שיש לך בעין שמאל יאפשר לך בעתיד להיות חופשי ככל הנראה ממשקפיים לקרוב. במידה ואתה מודע לכך אין שום בעיה לבצע את התיקון ובהמשך תזדקק למשקפי ראיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון ליזר פעם שניה

אבי
    02/04/2013

תודה על ההתיחסות
    אם אני מבין נכון במידה ואני לא מבצע את הניתוח תיקון בעין שמאל יתכן ולא אזדקק למשפי ראיה לקרוב אבל אהיה חייב להרכיב משקפיים לרחוק .
    השאלה שלי במידה ואני מבצע את הניתוח ,לרחוק לא אזדקק למישקפיים ( כמובן במידה והניתוח מצליח ) אבל לקרוב מה הסיכוי שהראיה תיפגע כבר אחרי הניתוח ??
    זה מחייב פגיעה בראיה לקרוב ??
    זה פשוט החלטה האם לתקן ולהרכיב משקפיים לקרוב או להשאיר כפי שזה היום ולהרכיב שקפיים לרחוק .

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון ליזר פעם שניה - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    03/04/2013

שלום רב,
    צר לי אך חלק מהנתונים לא בידי ובחלק מהמקרים לא ניתון לחזות במדויק האם זה קורה או מתי.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח חוזר

אבי
    05/04/2013

תודה על ההתיחסות
    במה זה תלוי ??
    ומה הסיכוי שזה פוגע בראיה לקרוב ??
    זה משנה סוג הניתוח לגבי זה , האם סוג מסויים מקטין את הסיכויים לפגיע בקרוב ??

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו