מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי לרעה בראייהעופר19/04/2013
שלום.אני בן 30 ולפני כ-7 שנים עברתי ניתוח בשיטת ה- LASEK.
טרם הניתוח היה חצי מספר בכל עין וצילינדר 2.75 - בכל עין.
לאחר הניתוח וההתייצבות הסופית, נשאר צילינדר בעין ימין 1.25 - ללא מספר
ובעין שמאל צילינדר 0.25 - ללא מספר.
לאחרונה אני מרגיש החלשות בראייה לאחר בדיקה נראה כי הצילינדר בעין ימין כעת
1.5 - ובעין שמאל יש מספר 0.5 -
מדוע זה קורה שישנו שינוי במספרים בצילינדרים?האם לאחר ניתוח התוצאות לא אמורות להיות יציבות לפחות עשור?
במצב במצב המתואר לאחר ההחלשות בראייה יש מקום לשקול ניתוח לתיקון?
האם יש טיפות עיניים מסוג כלשהו שיכולות להוריד מספר וצילינדר שגדלו לאחר ביצוע ניתוח להסרת משקפיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי לרעה בראייה - תגובה
ד``ר אליה לוינגר20/04/2013שלום רב,
ניתוח הסרת משקפיים לא יכול לעצור שינויים נורמלים המתרחשים בעין ולכן קורה שבמהלך השנים יש שינויים במספר.
אני ממליץ על בדיקת הרופא המטפל ולאחר בדיקה מדוקדקת ניתן יהיה להחליט האם יש צורך בטיפות או לשקול ניתוח תיקון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)