Intralasik או Lasik

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• Intralasik או Lasik
    מוריס
    23/03/2008

שלום רב,

אני עומד לפני ניתוח להסרת משקפיים ומתלבט בין לאסיק לאינטרלאסיק, (נמצאתי מתאים ל-2 השיטות).

בין שתי המרפאות שאני מתלבט ביניהן - לאחת יש מכשיר אינטראלסיק והוא הטיפול היקר אצלהם והם ממליצים עליו, לשניה אין את מכשיר האינטראלסיק - אלא רק את הלאסיק והם טוענים שהאינטראלאסיק לא מומלץ.

אני מבולבל מאוד ולא יודע להחליט האם לאינטראלסיק יש את כל האמצעים או שעלולה לווצר בעיה בעקבותיו (או שהבעיה זניחה ולא משמעותית) ולעומת זאת המכון השני נגד הטיפול הזה כי אין לו את המכשיר הזה ( החדש כביכול) או שאכן יש בשיטה זו בעיתיות מסויימת של עיוות בעין.

יש לציין כי שתי המרפאות ידועות, בעלות המלצות, מוניטין ונסיון.

אני אודה לכם על עזרתכם ..
    מוריס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    Intralasik או Lasik

הוספת תגובה

• Intralasik או Lasik

ד``ר עמי הירש
    27/03/2008

ככלל הגיוני שמכון שבו חסרים אמצעים ניתוחיים מסוג מסויים לניתוח מסויים לא ימליצו על הניתוח אותו אין באפשרותם לבצע.
    לIntraLasik יתרונות רבים וכלל שאיפת המטופלים במכונים בהם נמצא המכשיר הינו לבצע הניתוח בטכניקה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו