מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- z-lasik או intralasikאייל25/08/2013
אז ככה, קודם כל נמצאתי בהחלט מתאים לניתוח לייזר בכל השיטות וזה לאחר בדיקה גם באסותא וגם אצל פרופסר קרמר.
באסותא: הבדיקה הייתה מאוד מקצועית, נראה שהמכשירי בדיקה שלהם גם מקצועיים אבל אצל הרופא שאמור לסכם הכל - היה לי מאוד מהיר, עניין של 2 דקות, יצאתי עם המון המון שאלות לא פתורות. מיד אחרי זה היועץ מכירות, גם עניין מאוד מהיר ותוך דקה הייתי בחוץ.
אצל פרופסור קרמר: הבדיקות גם מקצועיות, ניתן אבל היה לראות שהטכנולוגית בדיקה קצת מיושנת יחסית לאסותא.
הבדיקה הייתה אצל הפרופסור עצמו. בדיקה מקיפה יחסית לאסותא, הפרופסור הסביר היטב על הניתוח, איך זה מתבצע, הוא הסביר גם על עובי הקרנית שלי מה שבאסותא הרופא לא אמר לי בכלל. הייתי אצל הפרופסור קרוב ל-20 דקות, בהשוואה לאסותא שהייתי 2 דקות במקרה הטוב.
מבחינת הטכנלוגיית ניתוח - הבנתי ששתיהן מבצעות את אותה פעולה.
מחיר: בערך אותו דבר - השיקול פה לא רלוונטי.
גילוי נאות: קבעתי תור לניתוח עם פרופסור אירית בכר ואני שלם עם זה, משהו עדיין אומר לי שהיא תעשה עבודה טובה על העיניים שלי, אבל אני עדיין מבולבל!
עזרה בבקשה ;-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר z-lasik או intralasik - תגובה
פרופ` אירית בכר29/08/2013ביום הניתוח המטופל נכנס לשיחה אצל המנתח לשיחה שאינה מוגבלת בזמן. תוכל לשאול אותי כל שאלה שתרצה וכמובן תקבל הסבר מלא על הניתוח . בנוסף לכך מוקרן אצלנו סרט המתאר את כל שלבי הניתוח וההחלמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה אירית. ניפגש בקרוב.
אייל29/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)