מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יובש בעינייםרעות22/09/2013
אני בת 22 עברתי ניתוח להסרת משקפיים בשיטת PRK ליפני שנה וחצי.
מאז הניתוח אני סובלת מיובש בעין שמאל.
היובש הוא רק בלילה כשאני ישנה. אני מתעוררת בתחושה צריבה מאוד חזקה בעין המלווה בדמעות,עין אדומה,העין כואבת, הרגשה שיש משהו זר בעין.
זה כאילו נראה שאני בוכה בעין אחת.
אני משתמשת בטיפות סיסטיין (שהמליץ לי רופא המנתח) ועד שאני לא גומרת חצי בקבוק העין לא נרגעת.
זה מצב תקין?? או שאני צריכה להיבדק?
והאם שימוש בטיפות לזמן ממושך יכול להזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בעיניים - תגובה
פרופ' אור קייזרמן23/09/2013הייתי ממליץ להגיע לבדיקה נוספת אצל הרופא המנתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהזו בדיוק התחושה שיש לבת שלי מה
שאול23/09/2013מההודעה למעלה של ASA.....העיניין גברת אנונימית הוא, שהבת שלי ניבדקה כבר פעמיים אצל המנתח, (אחרי 4חודשים מהניתוח ואחרי 7חודשים), והוא אמר שהוא לא רואה שום בעייה, פרט ליובש בעיין והוא נתן לה טיפות יקרות, (הן לא בסל התרופות), שלא עוזרות לה ביכלל....
אם היא שמה את הטיפות או לא שמה את הטיפות, היא נישארת עם אותה ההרגשה בדיוק בעיין ימין של פעם בשבוע צריבה של כמה שעות והרגשה של גוף-זר בעיין...
חשבתי שזאת בעייה של שיטת ASA החדישה, אבל אני מבין שאת עשית בשיטת PRK של החיתוך בקרנית, כמו שאני עשיתי לפני 14שנים ועד היום אני רואה 6על6 מרחוק ומקרוב ואין לי שום תחושה או יובש בעיניים, מיום אחרי הניתוח ועד היום הזה 14שנים....
מוזר, חשבתי שהבת שלי סובלת ביגלל שיטת ה-ASA החדישה....את בטוחה שעשית בשיטת PRK, החיתוך בקרנית, גברת אנונימית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהסליחה, בילבלתי... ש-PRK
שאול23/09/2013היא שיטת החיתוך בקרנית, אבל עכשיו ראיתי בגוגל ש-PRK זו גם שיטה מיתקדמת ללא חיתוך הקרנית....כלומר את אנונימית וגם הבת שלי עשיתן בשיטה "החדישה" ללא חיתוך ואתן סובלות.....אני עשיתי לפני 14שנים בשיטה הישנה של החיתוך בקרנית, היה לי מינוס7.5, ועד היום הזה 14שנים שאנוכי רואה 6על6 מרחוק ומקרוב ומיום אחרי הניתוח ועד היום הזה, לא הייתה לי אפילו פעם אחת טיפת יובש בעיניים....שיטה ישנה, אבל שכניראה הכי טובה.....
חבר שלי גם עשה בשיטת חיתוך-הקרנית שנה אחריי וגם הוא מיום אחרי הניתוח ועד היום רואה מעולה ואפילו טיפת יובש בעיניים אין לו, בדיוק כמוני....
חבל מאוד, הבת שלי הוטעתה וטעתה בבחירת השיטה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)