ניתוח השתלת עדשות

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח השתלת עדשות
    אמיר
    24/09/2013

שלום,
    אני בן 40 עם מספרים של 4.5-5 וצילנדר של 5.5 בשתי העיניים. הלכתי לבדיקת התאמה להסרת משקפיים בלייזר ומסתבר שבנוסף הקרנית שלי מאד שטוחה (עבה אך שטוחה).

הרופא טען שע"י ניתוח לייזר לא אוכל להגיע לתיקון מלא ואשאר עם מספר כולל (מספר + צילנדר) של כ 1-1.5. הוא הציע לי ניתוח השתלת עדשות במקום תיקון לייזר, שבו אין תלות בקמירות הקרנית.

אשמח לשמוע מהרופאים בפורום מה הסיכון בניתוח (בכלל ולעומת הלייזר), האם הוא מומלץ ומספיק שכיח.

אשמח לשמוע אם מישהו עבר השתלה מסוג זה ומה ההמלצה שלו

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח השתלת עדשות

הוספת תגובה

• המשך

אמיר
    24/09/2013

שאלה נוספת -
    את הבדיקה עשיתי במרפאת עיניים
    האם יש מרפאה נוספת (אסותא. הדסה) שקיימת טכנולוגיה שכן יכולה לתקן את הראיה שלי בלייזר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    03/10/2013

שלום רב,

אני ממליץ לך לשוב ולהתייעץ שוב עם הרופא המנתח כדי שיחזור וידבר איתך על הסיכוי והסיכון שבניתוח.

בברכה,
    ד"ר אליה לוינגר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה - תגובה

פרופ` אירית בכר
    06/10/2013

הטכנולוגיה דומה בכל המרפאות. חוקי הפיזיקה והאופטיקה זהים. תקבל יעוץ מיטבי מהרופא שבדק אותך.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו