ניתוח טראנס prk בזמן הנקה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח טראנס prk בזמן הנקה
    גלי
    28/09/2013

שלום
    בשבוע הבא אני אמורה לעבור ניתוח טראנס prk. אני מניקה הנקה חלקית את בתי בת שנה וארבעה חודשים ורציתי לברר האם ישנה בעיה כלשהי עם הנקה הן מבחינת הניתוח, הן מבחינת התרופות הנלקחות לאחריו והן מבחינת ההחלמה- האם הכאבים ןאי הנוחות שבימים הראשונים שלאחר הניתוח הם כאלו שלא יאפשרו להניק?
    בנוסף, רציתי לשאול כמה זמן למעשה נמשכים הכאבים? האם יש להיערך לקראת העדרות ממושכת ממקום העבודה? כמה זמן לאחר ניתוח מעין זה ניתן לחזור ולנהוג?
    תודה מראש על כל התשובות:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח טראנס prk בזמן הנקה

הוספת תגובה

• ניתוח טראנס prk בזמן הנקה - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    29/09/2013

שלום רב,
    ראשית מבחינת הניתוח כעיקרון ה FDA לא מתיר את הניתוח למרות שמבחינה טכנית הדבר אפשרי. מבחינת הטיפול בהנקה ללא קשר לניתוח אני מטפל בטוברקס ולא בויגמוקס.
    לגבי ההחלמה אין קשר בינה לבין הנקה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• trans PRK בזמן הנקה

גלי
    01/10/2013

האם כוונתך היא כי ה-FDA אינו מתיר את סוג הניתוח הנ"ל בכלל או אינו מתירו בעת הנקה?
    לא הצלחתי למצוא על כך מידע באתר ה-FDA... תוכל להכווין אותי מעט יותר?
    באשר לשמות התרופות שציינת? מה כוונתך כי ללא קשר לניתוח הטיפול הוא בטוברקס ולא בויגמוקס?
    תודה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• trans PRK בזמן הנקה - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    03/10/2013

שלום רב,

לגב ה- FDA- במהלך העבודות שבוצעו ע"י ה- FDA לבדוק את הייעילות והבטיחות של הלייזרים להסרת משקפים, אוכלוסיית המטולים לא כללה נשים בהריון ומניקות, הם פשוט הוציאו קבוצה זו מהמחקר.
    לגבי שאלתך השניה- נכון, התרופאה טוברקס במקום ויגמוקס.

בברכה,
    ד"ר אליה לוינגר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו