טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 21 אני שנתיים אחרי ניתוח עיניים מסוג לאסק. הייתי מגדירה את עצמי כמי שסובלת מיובש בעיניים, עד כה השתמשתי בטיפות עיניים נגד יובש מסוג היפו טירס. נאמר לי שהפסיקו לייצר אותם, ואני צריכה טיפות עיניים אחרות, המליצו לי על סיסטיין או רפרש מה עדיף יותר? בתקופה שאחרי המיתוח השתמשתי ססיסטיין ואז הרופאה החליפה לי להיפו טירס. יש לי תור לביקורת רק בעוד שבוע וחצי. בנוסף האם יובש בעיניים גורם לטשטוש הראייה? לפעמים אני ממש מכווצת את העין ואז אני רואה יורד טוב וחד מאשר עין פקוחה רגיל. למה זה ככה?
אודה לתשובתכם המהירה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב, כעיקרון יובש יכול לגרום לירידה בראייה ולכן אני ממליץ לטפל בו. כעיקרון, שני סוגי הטיפוץ שציינת טובים למטרה זו, את יכולה להשתמש באחד מהם ולפי בדיקת הרופא המטפל בשבוע הבא, יחליט האם עלייך להמשיך או להחליף טיפול. בברכה, דר' אליה לוינגר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר