השתלת עדשה תוך עיני

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• השתלת עדשה תוך עיני
    אברהם
    28/02/2014

אני בן 54 ברצוני לברר לגבי השתלת עדשה תוך עיני במספר פלוס 5.75. 5.5 האם כדאי עדשה מולטיפוקאלית או עדשה רגילה ומשקפיים לקריאה
    האם מרגישים את העדשה בעין ביום יום ?
    האם יש תופעות שלהרגשת גוף זר בעין ?
    אשמח לחוות דעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    השתלת עדשה תוך עיני

הוספת תגובה

• השתלת עדשה תוך עיני - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    28/02/2014

שלום רב,
    נתחיל מהסוף, לא חשים את העדשה המושתלת בעין והיא עשויה מחומר מיוחד שלא גורם לתגובה או דחיה של העין. לגבי עדשה מולטיפוקאלית יש צורך במספר בדיקות וחישוב של כוח העדשה ולאחר מכן ניתן לשקול אופציה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשה תוך עיני

אברהם
    01/03/2014

תודה לך דוקטור לוינגר על תגובתך שלא חשים את העדשה המושתלת בעין ובכל זאת אחדד את שאלתי לי קשה מאוד להתאים עדשות מגע ביום יום מבחינת נוחות גוף זר בעין הילה וסינוורים בלילה ובכל זאת איך יכניסו לי עדשה תוך עיני ובפעם הראשונה זה יתאים מבחינת נוחות בעין ואי הרגשת גוף זר סינוורים והילה בלילה
    אודה לך תגובתך האינפורמציה שתקדם את המשך דרכי
    בברכה אבי אשכנזי

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• עדשה תוך עיני - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    01/03/2014

שלום רב,
    החדרת העדשה נעשית תחת הרדמה ובניתוח ולא כמו בהרכבת עדשת מגע העדשה נשארת בתוך העין ולא מחליפים אותה. בנוסף עדיין יש סיכוי לתופעת לוואי של סינוורים והילות גם בעדשות מולטיפוקליות בלילה. התאמת העדשה נעשית על ידי חישוב מיוחד שקובע את מספר העדשה שתושתל.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו