floaters וניתוח prk

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• floaters וניתוח prk
    בן
    17/03/2014

שלום אני בן 21 ויש לי מספר של כ6 בכל עין עם צילינדר.
    מזה שנים רבות יש לי את התופעה שרק לאחרונה שגיליתי שיש לה הגדרה מקצועית וקרואה floaters.
    אצלי זה ברמה שניתן להבחין בהם אבל מעולם לא הפריעו לי ברמת הראייה, למעט זה שפשוט הם שם.
    האם המצב תקין בהתחשב בזה שזה כבר הרבה זמן אצלי אך בגיל כל כך מוקדם יחסית והאם יש צורך לבדוק את העניין.
    ולגבי ניתוח להסרת משקפיים האם קיימת מניעה כלשהי לבצע ניתוח לייזר בכלל וprk בפרט כאשר קיימת התופעה והאם הניתוח עלול לשנות את מצבה ולהחמירה.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    floaters וניתוח prk

הוספת תגובה

• floaters וניתוח prk - תגובה

פרופ` אירית בכר
    17/03/2014

ראשית יש לשלול מחלות או בעיות בעיניך. הפלואטרס קיימים כאשר שמים לב אליהם. ניתן ללמוד להתעלם מהם כמו מרעש רקע . לאחר ניתוח ליזר אנשים נוטים להיות יותר מודעים בתקופה הראשונה לאיכות הראיה והבעיה מתעוררת. אם בדיקה קלינית שללה בעיות בריאותיות אזי אין לכך משמעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• floaters וניתוח prk- המשך

בן
    17/03/2014

אני מתעלם מהם ועד היום חי איתם בשלום.
    האם בדיקת התאמה מספיקה בשביל לוודאות שהעין בריאה ואין מדובר בתופעה שמעידה על בעיה אחרת או שיש לבצע בדיקה ספציפית לנושא?

תודה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו