מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- העצות לחזור למקום הניתוח יכולהמירב07/08/2014
להיות הרסנית. אם הכל היה טוב לא היה צורך לשאול בפורום. הרופאים לא משתפים בבעיה וסביר מאוד להניח גם לא יודעים לתקן! אני בחיים כבר עשיתי את השגיאה הזו עברתי ניתוח וחזרתי לתקן באותו מקום. הנזק לאחר מכן היה בלתי הפיך! ולפי מה שאני יודעת זה קורה הרבה בתחום העיינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העצות לחזור למקום הניתוח יכולה - תגובה
ד``ר אליה לוינגר08/08/2014דקלה שלום רב,
אני מבין את הרגשתך אך מצד שני אני רואה מחויבות של הרופא המנתח לתת פיתרון לבעיות לאחר הניתוח. כמו כן ברור לך שלא ניתן לקבל יעוץ רציני דרך הפורום. במידה ויש בעיה ויש צורך בחוות דעת של רופא אחר שאולי יכול לפתור את הבעיה יש צורך לפנות למרפאה ולהיבדק. מטרת הפורום הוא לתת קריאת כיוון ולא יעוץ רפואי הרי הדבר לא רציני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהמעולה, כל הפורום הזה לא רציני
דקלה08/08/2014תאמין לי אני רואה איך המכונים להסרת משקפיים מתנהלים! כמו שוק. ובהרבה מהמכונים יישנם רופאים שתפקידם הוא ללחוץ על המכונה. ולא רק זה במקרה שלי אני מרגישה שהייתי שפן נסיונות מבלי לעדכן אותי. אז איך אפשר להגיד לאנשים תחזרו לרופא שלכם??? ומה תחזרו על אותה טעות??. לבור נופלים פעם אחת ולא פעמים! לצערי את הנעשה אין להשיב.
האם אתה מכיר מקום שיכולים להשלים את הניתוח מבחינת שיוף כל האישון?
ומה הסיכויים להצלחה?
תודה ושבת שלום.
מצערת על ההתבטאות אבל חשוב להגיד את האמת ולא לחסות אחד על השני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלא לכסות אחד על השני
דקלה08/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)