העצות לחזור למקום הניתוח יכולה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• העצות לחזור למקום הניתוח יכולה
    מירב
    07/08/2014

להיות הרסנית. אם הכל היה טוב לא היה צורך לשאול בפורום. הרופאים לא משתפים בבעיה וסביר מאוד להניח גם לא יודעים לתקן! אני בחיים כבר עשיתי את השגיאה הזו עברתי ניתוח וחזרתי לתקן באותו מקום. הנזק לאחר מכן היה בלתי הפיך! ולפי מה שאני יודעת זה קורה הרבה בתחום העיינים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• העצות לחזור למקום הניתוח יכולה - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    08/08/2014

דקלה שלום רב,

אני מבין את הרגשתך אך מצד שני אני רואה מחויבות של הרופא המנתח לתת פיתרון לבעיות לאחר הניתוח. כמו כן ברור לך שלא ניתן לקבל יעוץ רציני דרך הפורום. במידה ויש בעיה ויש צורך בחוות דעת של רופא אחר שאולי יכול לפתור את הבעיה יש צורך לפנות למרפאה ולהיבדק. מטרת הפורום הוא לתת קריאת כיוון ולא יעוץ רפואי הרי הדבר לא רציני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• מעולה, כל הפורום הזה לא רציני

דקלה
    08/08/2014

תאמין לי אני רואה איך המכונים להסרת משקפיים מתנהלים! כמו שוק. ובהרבה מהמכונים יישנם רופאים שתפקידם הוא ללחוץ על המכונה. ולא רק זה במקרה שלי אני מרגישה שהייתי שפן נסיונות מבלי לעדכן אותי. אז איך אפשר להגיד לאנשים תחזרו לרופא שלכם??? ומה תחזרו על אותה טעות??. לבור נופלים פעם אחת ולא פעמים! לצערי את הנעשה אין להשיב.

האם אתה מכיר מקום שיכולים להשלים את הניתוח מבחינת שיוף כל האישון?
    ומה הסיכויים להצלחה?

תודה ושבת שלום.
    מצערת על ההתבטאות אבל חשוב להגיד את האמת ולא לחסות אחד על השני.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לכסות אחד על השני

דקלה
    08/08/2014

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו