בבקשה אם אפשר להתייחס לשאלה שלי

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• בבקשה אם אפשר להתייחס לשאלה שלי
    אסי
    29/08/2014

אני אודה לכם מאד.
    כפי שציינתי בהודעתי הקודמת, נראה שמשהו לא כשורה עם האישונים.
    הם כן מגיבים לחשיפה לאור וחושך באופן של התרחבות והתכווצות, אבל הם עדיין נראים גדולים בצורה חריגה והם נעים בין גודל של חצי סנטימטר לסנטימטר פלוס, רק כאשר אני מכוון פנס ממש לתוך העין האישונים קטנים לגודל של 3 מילימטר, אבל רוב הזמן הם נראים כאילו קיבלתי עכשיו טיפות להרחבה, מה הולך פה???
    שאלתי את הרופא המנתח (אני שובע וחצי אחרי אינרטאלאסיק והרופא שבע רצון מהתוצאות) האם יתכן שזה בגלל הסטראואידים (מקסידקס) והוא אמר שזה באמת יכול להיות קשור. אבל זה נראה לי כבר חריג!, הבוקר שוב התבוננתי ובחנתי את האישונים לאחר שמהפעם האחרונה שנטלתי את הסטראואידים חלפו 15 שעות! והאישונים נראים גדולים בצורה לא מובנת ממש!
    לא קשה להבחין באישונים בעיניי כיוון שעיניי ירוקות, חברה אני לא הוזה, בבקשה, תאמרו לי אם זה הגיוני שבחדר שהוא מעט חשוך במהלך צהריי היום האישונים שלי נראים כאילו קיבלו טיפות להרחבה, וגם אם החדר מואר , או מחוץ לבית במקום שהוא קצת מוצל האישונים הינם פי 2/3 משל אדם ממוצע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה אם אפשר להתייחס לשאלה שלי - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    30/08/2014

שוב שלום רב,

אני ממליץ לעדכן את הרופא לגבי התופעות שציינת ולפנות לבדיקה על מנת שתהיה שקט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו