הסרת משקפיים בטכנולוגיית CustomVue

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• הסרת משקפיים בטכנולוגיית CustomVue
    מאור
    17/04/2008

שלום.

אני מתכוון לעבור ניתוח להסרת משקפיים כשעדיין אני מתלבט בין השיטות lasik לעומת P.R.K. ללא כל קשר הוצעה לי האפשרות לבצע את הניתוח תוך שימוש בטכנולוגיית cusotmvue, שניתן ליישם אותה בשתי השיטות לפי מה שהבנתי..

הרופא המנתח הסביר לי שבטכנולוגיה זו, גדלים מאוד הסיכויים להשגת חדות ראייה כמעט מושלמת, והשווה את תוצאות הניתוח עם השיטה ובלעדיה את זה לראייה עם משקפיים לעומת ראייה עם עדשות מגע בעלות אותו מספר (כשבעדשות כמובן רואים חד יותר).

ההפרש בעלות הניתוח עם השיטה ובלי מגיע ל3300 ש"ח, סכום לא מבוטל..

שאלותיי הן :

1. בהנחה שאני מתאים לעבור את הניתוח בשתי השיטות (מבחינת עובי קרנית וכו') מהי המלצתך?

2. מה ידוע לך על טכנולוגיית customvue ומה דעתך בנושא? האם היא מבטיחה לי תוצאות טובות יותר כפי שהרופא המנתח הציג זאת בפניי?

תודה מראש על התשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קסטום

ד``ר עמי הירש
    28/04/2008

המלצה לסוג הניתוח בהנחה שאתה מתאים לשתי השיטות היא INTRALASIK. CV ככלל משפר גם את איכות הראייה ולא רק את חדות הראייה, ויבוא לידי ביטוי בתנאים קשים לראייה, כגון ראיית לילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו