עכירות בעין לאחר ניתוח לייזר שני

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• עכירות בעין לאחר ניתוח לייזר שני
    ליאת
    14/12/2014

שלום,
    לפני כחודש וחצי עברתי ניתוח לייזר בעיניים, ניתוח שני לאחר 8 שנים מהראשון (תיקון). עין שמאל החלימה לאחר חודש ואני רואה בה טוב, עין ימין לא החלימה לחלוטין ומתברר שיש לה עכירות, גם במהלך כל חודש ההחלמה כשהייתי מגיעה לביקורת הרופא אמר שהעין הימנית מחלימה לאט יותר וכי יש לה כתם... כרגע הרופא נתן לי טיפות עיניים לעין ימין לטיפול בעכירות למשך חודש (לוטמקס). האם העכירות יכולה להיעלם לאחר הטיפול ואראה טוב בעין הזו? או שהעכירות תמיד תישאר? כרגע שבועיים מאז תחילת לקיחת הטיפות האלו אני לא מרגישה שיש איזשהו שיפור בראיה בעין ימין.
    אשמח לתשובות, וגם ממה מלכתחילה נגרמת עכירות? האם זה קשור בדיוק הרופא בניתוח או שזה לא משהו שקשור ליכולות הרופא והיה נגרם בכל מקרה.
    תודה רבה, ליאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עכירות בעין לאחר ניתוח לייזר שני - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    19/12/2014

ליאת שלום רב,
    כעיקרון הטיפול בלוטמקס אמור להעלים את העכירות בקרנית. כמו כן הדבר תלוי בגודל ובמיקום העכירות ולכן קשה לי להתיחס מעבר לזה מאחר ויש צורך בבדיקה קלינית של העין.

בברכה,
    ד"ר אליה לוינגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו