תיקון לייזר בעיניים

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• תיקון לייזר בעיניים
    אילי
    15/01/2015

לפני 3 שנים עברתי ניתוח בעיניים. אני בת 60 היום. עין ימנית לקריאה ועין שמאל לרחוק. הקריאה לא הכי הכי והוא המליץ על משקפי קריאה אם יהיה לי קשה לקרוא אבל אני קוראת .גם הרחוק לא הכי הכי אבל בסדר לעומת מה שהיה לפני הניתוח כי הרכבתי משקפי מולטיפוקל. אני במעקב כל הזמן אצל הרופא כי אני לא רואה טוב כמו שהבטיח שאראה
    הרופא המליץ לנתח את העין שאני רואה בה קרוב לרחוק והוא אמר לי שאני אראה יותר טוב אבל אצטרך משקפי קריאה כי לא אראה מקרוב. מה זה אומר? שרק לקריאה אצטרך משקפיים? ומה עם טלוויזיה או מחשב או סתם לנקות את הבית האם אצטרך משקפיים ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    תיקון לייזר בעיניים

הוספת תגובה

• תיקון לייזר בעיניים - תגובה

פרופ` אירית בכר
    16/01/2015

בגיל 60 אין לעיניים יכולת לשנות את המרחק בו מתמקדים. בחירה של עין אחת לקרוב והשנייה לרחוק היא פתרון שמתאים לחלק מהמטופלים אך זו פשרה באיכות הראיה. התיקון אותו תיארת ישפר את איכות הראיה לרחוק כולל טלוויזיה וסרט.
    למרחק קריאה תזדקקי למשקפיים וכנראה גם למרחק מחשב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו