ניתוח PRK וחזרה ללימודים

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח PRK וחזרה ללימודים
    קרמבו
    06/02/2015

שלום רב,
    אני סטודנט באוני' העברית. עברתי בדיקת התאמה לניתוח PRK בלבד ואני מעוניין לבצעו בסוף פברואר.
    מספר שאלות:
    1. המבחן האחרון שלי הוא ביום שלישי ה-24.2 בשעה 9 בבוקר. בשבוע שלאחר מכן, יום ראשון 1.3 חוזרים ללימודים לסמסטר ב'.
    קבעתי את הניתוח PRK ליום שלישי אחרי המבחן. שאלתי היא, האם אצליח לחזור ללימודים ביום ראשון ה-1.3 ולתפקד? כלומר, האם בחמישה ימים האלו אספיק להחלים דיו על מנת לקרוא מצגות, לרשום במחברת, לתפקד במעבדות וכו'. או שעדיף לא לצאת מן הבית בתקופה זו?
    2. כיצד אוכל להאיץ את ההתאוששות? שינה מרובה? אכילת מזונות מסויימים? שמעתי כי אכילת מזונות עטירי ויטמין C עשוי לעזור בהחלמה מפציעות. האם זה עשוי לעזור?

3. האם בתקופה של היום-יומיים לאחר הניתוח אוכל להשתמש במסך מחשב, לקרוא ספרים, אימיילים וכו'? שכן עלי להתעדכן בהודעות מן האוניברסיטה.

פרטים נוספים: אני בן 19, כרגע עם מספר (-6).

תודה על העזרה ושבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח PRK וחזרה ללימודים

הוספת תגובה

• ניתוח PRK וחזרה ללימודים - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    07/02/2015

שלום רב,

מאחר והמספר שלך לא נמוך יש אפשרות שתוך 5 ימים לא תוכל לחזור לפעילות מלאה כפי שציינת. עליך לקחת זאת בחשבון. לא ניתן להאיץ בצורה כל כך משמעותית את תהליך הריפוי מאחר ואם הינו יודעים על אפשרות זאת היית מעודכן על כך.
    לסיכום עליך לקחת בחשבון ש:
    1 במשך 3-5 ימים לא תוכל להשתמש במחשב.
    2 יתכן ויהיה קושי בתפקוד הבא לידי ביטוי ביובש ובאיכות ראיה גם מעבר ל 5 ימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

קרמבו
    07/02/2015

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו