שלושה וחצי שבועות אחרי לאסק

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שלושה וחצי שבועות אחרי לאסק
    טל
    28/04/2008

שלום,
    כאמור, אני שלושה וחצי שבועות אחרי ניתוח לאסק.
    אשמח לייעוץ בנושאים הבאים (סליחה על האורך)

* התדרדרות ראייה -
    ביומיים האחרונים הראייה שלי התדרדרה. כבר ראיתי ממש טוב, וביומיים האחרונים אני רואה פחות טוב והראייה לא מפוקסת ולפעמים יש כפילויות (במיוחד אורות בלילה..). אני צריכה להתחיל לדאוג? כי כבר ראיתי ממש טוב, אז למה זה התדרדר ככה? ;( לפי מה שהבנתי הראייה אמורה להתייצב תוך שלושה חודשים ואני עברתי את הטווח הזה.

* סינוור -
    אני עדיין מאד מסנוורת. אני מתקשה לנהוג בשעות אור (מתקשה זה אנדרסטיימנט. אני פשוט לא נוהגת כי לא בריא לנהוג בעיניים עצומות מסינוור). ולמשל יש לי בחדר טלוויזיה מעל המיטה (שצריך להרים את הראש בשביל להסתכל עליה) והעיניים נעצמות לי מסינוור). מה יהיה עם זה? תופעת לוואי חולפת? כי כבר עבר דיי הרבה זמן ואני לא מרגישה שיפור, ועניין הנהיגה מאד מאד מגביל אותי.

* ניקוי ריסים-
    הצטברה לה הרבה ג'יפה של טיפות על הריסים שלי, מים לא מורידים אותם. ניסיתי לנקות עם "ליד קייר" וזה ניקה מצוין. רציתי לדעת אם שלושה וחצי שבועות אחרי ניתוח זה בסדר להשתמש בליד קייר.

*שאלה אחרונה באמת - דלקת בוושט.
    בגלל הדוקסילין נוצרה לי דלקת בוושט ואני מטופלת בלנטון. רציתי לדעת אם יכול להיות קשר בין התדרדרות הראייה לדלקת ולמצב הבריאותי הדיי רופף שלי בימים האחרונים (כאבים חזקים בגלל הדלקת).

יום טוב והמון תודה.
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    שלושה וחצי שבועות אחרי לאסק

הוספת תגובה

• רק אני לא קיבלתי תשובה? ;(

טל
    29/04/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שלושה וחצי שבועות אחרי לאסק

ד``ר עמי הירש
    05/05/2008

שלום רב!
    השאלות ספציפיות ביותר ולא ניתן להשיב עליהן מבלי לבדוק.

יש לגשת לבדיקה.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו