התייצבות ראיה לאחר PRK

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• התייצבות ראיה לאחר PRK
    ארטיום
    30/03/2015

שלום רב. עשיתי PRK לפני חודש וחצי.
    בזמן החודש הראשון הראיה התייצבה לאט לאט, כשהגעתי לבדיקת אופטומטרסית לאחד חודש, עם עין ימין ראיתי את כל השורות אפילו את הקטנה ביותר. עין שמאלה עדיין לא הייתה 100%. ירדתי למינון של 2 טיפות sterodex ביום. תוך 3-4 ימים שמתי לב שבעין שמאל הראיה נהייתה ממש טובה (כאילו אף פעם לא היה לי שם מספר) ודווקא עין ימין הייתה הרגשה שהראיה טיפה הדרדרה לעומת מה שהיה בבדיקה אצל האופטומטריסת.. האם זה נשמע בסדר שבתקופה של התייצבות הראיה (3 חודשים) יכולים להיות שינויים כאלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    התייצבות ראיה לאחר PRK

הוספת תגובה

• התייצבות ראיה לאחר PRK - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    12/04/2015

שלום רב,
    שלום רב,
    הדבר מאוד שכיח ואפשרי.ככל הנראה יש מרכיב גם של יובש שמשחק תפקיד חשוב. אני ממליץ להמתין עוד חודש. בהמשך אם אין שיפור לפנות לרופא המטפל.

בהצלחה,
    ד"ר אליה לוינגר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

ארטיום
    12/04/2015

אכן שמתי לב שעין ימין מתייבשת לעיתים קרובות יותר מאשר עין שמאל. ברגע שאני שם טיפה של סיסטן, הראייה מתחדדת ל10-15 שניות ואז שוב מתחילה להתייבש..
    בעוד חודש אני אבקר אצל פרופ׳ אירית לבדיקה שגרתית (3 חודשים אחרי הניתוח) ונראה במה מדובר. שוב תודה!

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו