מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייצבות ראיה לאחר PRKארטיום30/03/2015
שלום רב. עשיתי PRK לפני חודש וחצי.
בזמן החודש הראשון הראיה התייצבה לאט לאט, כשהגעתי לבדיקת אופטומטרסית לאחד חודש, עם עין ימין ראיתי את כל השורות אפילו את הקטנה ביותר. עין שמאלה עדיין לא הייתה 100%. ירדתי למינון של 2 טיפות sterodex ביום. תוך 3-4 ימים שמתי לב שבעין שמאל הראיה נהייתה ממש טובה (כאילו אף פעם לא היה לי שם מספר) ודווקא עין ימין הייתה הרגשה שהראיה טיפה הדרדרה לעומת מה שהיה בבדיקה אצל האופטומטריסת.. האם זה נשמע בסדר שבתקופה של התייצבות הראיה (3 חודשים) יכולים להיות שינויים כאלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייצבות ראיה לאחר PRK - תגובה
ד``ר אליה לוינגר12/04/2015שלום רב,
שלום רב,
הדבר מאוד שכיח ואפשרי.ככל הנראה יש מרכיב גם של יובש שמשחק תפקיד חשוב. אני ממליץ להמתין עוד חודש. בהמשך אם אין שיפור לפנות לרופא המטפל.
בהצלחה,
ד"ר אליה לוינגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה על התשובה
ארטיום12/04/2015אכן שמתי לב שעין ימין מתייבשת לעיתים קרובות יותר מאשר עין שמאל. ברגע שאני שם טיפה של סיסטן, הראייה מתחדדת ל10-15 שניות ואז שוב מתחילה להתייבש..
בעוד חודש אני אבקר אצל פרופ׳ אירית לבדיקה שגרתית (3 חודשים אחרי הניתוח) ונראה במה מדובר. שוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)