החלמה מניתוח PRK

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• החלמה מניתוח PRK
    אוהד
    06/10/2015

שלום רב,
    עברתי ניתוח מסוג PRK לפני כחודש. המספר טרם הניתוח היה 7.00 ו-7.25 בעין שמאל וימין בהתאמה. הראיה שלי עדיין ירודה, לא בגדר "ראיה תפקודית" (אני לא יכול לנהוג במצבי, וישנו קושי לעבוד מול מחשב). אני עורך לעצמי בדיקות ראיה כל מספר ימים, וזה כשלושה שבועות שאני לא רואה שיפור כלשהו לטובה. בנוסף, קיימת הרעה בראיה בעין ימין במהלך היום - כשאני קם בבוקר הראיה טובה יותר, וכשאני מתחיל לעבוד מול מחשב\טלויזיה\הזלפת טיפות וכו', הראיה לרוחק נעשית גרועה אף יותר.

האם יש סיבה לדאגה? מה הצפי להתייצבות הראיה או לשיפור ניכר בה? האם ניתן להרכיב משקפי ראיה על-מנת שאוכל לחזור לתפקוד כלשהו?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    החלמה מניתוח PRK

הוספת תגובה

• החלמה מניתוח PRK - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    06/10/2015

שלום רב,

מאחר והמספר לפני הניתוח היה די גבוה זמן ההחלמה מתארך יותר. יתכן ומדובר ביובש בעיניים שהולך ומתגבר במהלך היום והעבודה. בכל מקרה אני ממליץ לפנות לרופא המטפל על מנת להקל עליך ולשוב במהרה לתפקוד יום יומי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו