לא יודע בוודאות על יציבות המספר

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לא יודע בוודאות על יציבות המספר
    השואל
    11/10/2015

אמור להיות לי ניתוח להסרת משקפיים מחר.
    אני ניגש אליו בחופזה כדי להספיק להתאושש ממנו לפני תחילת הסמסטר- 18 לאוקטובר.
    במהלך בדיקת ההתאמה נמצא שהמספר שלי בעין שמאל גבוה מזה שבעדשת משקפיי. הרופא הסביר שבגלל הפרש גדול יחסית בין המספרים בעיניי, שמו לי עדשה חלשה יותר בעין שמאל כדי להימנע מאי נעימות ובעיות נוספות בראייה.
    כאשר ניגשתי לאופטיקה לבקש תדפיס של המספר שמדדו בעיניי לפני שנתיים, כאשר עשיתי אצלם משקפיים, נאמר לי ששמור אצלם רק המספר ששמו לי במשקפיים, ולא המספר שמדדו בפועל. כך שאין לי יכולת לדעת בוודאות האם המספר שלי היה יציב במשך שנה\חצי שנה.
    האופטימטריסט בחנות אמר לי שהמספר בעיניים עולה כל הזמן- אם כך- איך זה שאנשים ניגשים לניתוח לייזר-הרי הדרישה היא יציבות מספר בתקופה מסוימת.
    האם לגשת לניתוח, כאשר אני לא בטוח ביציבות המספר?
    ההגיון שלי אומר לבטל את הניתוח, לגשת לבדיקת ראייה מסודרת עכשיו, ולאחר כשנה ויותר לגשת לבדיקה נוספת, ורק אם יימדד אותו מספר- לגשת לניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא יודע בוודאות על יציבות המספר - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    12/10/2015

שלום רב,

אני ממליץ להקשיב להגיון שלך. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו