מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודע בוודאות על יציבות המספרהשואל11/10/2015
אמור להיות לי ניתוח להסרת משקפיים מחר.
אני ניגש אליו בחופזה כדי להספיק להתאושש ממנו לפני תחילת הסמסטר- 18 לאוקטובר.
במהלך בדיקת ההתאמה נמצא שהמספר שלי בעין שמאל גבוה מזה שבעדשת משקפיי. הרופא הסביר שבגלל הפרש גדול יחסית בין המספרים בעיניי, שמו לי עדשה חלשה יותר בעין שמאל כדי להימנע מאי נעימות ובעיות נוספות בראייה.
כאשר ניגשתי לאופטיקה לבקש תדפיס של המספר שמדדו בעיניי לפני שנתיים, כאשר עשיתי אצלם משקפיים, נאמר לי ששמור אצלם רק המספר ששמו לי במשקפיים, ולא המספר שמדדו בפועל. כך שאין לי יכולת לדעת בוודאות האם המספר שלי היה יציב במשך שנה\חצי שנה.
האופטימטריסט בחנות אמר לי שהמספר בעיניים עולה כל הזמן- אם כך- איך זה שאנשים ניגשים לניתוח לייזר-הרי הדרישה היא יציבות מספר בתקופה מסוימת.
האם לגשת לניתוח, כאשר אני לא בטוח ביציבות המספר?
ההגיון שלי אומר לבטל את הניתוח, לגשת לבדיקת ראייה מסודרת עכשיו, ולאחר כשנה ויותר לגשת לבדיקה נוספת, ורק אם יימדד אותו מספר- לגשת לניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודע בוודאות על יציבות המספר - תגובה
ד``ר אליה לוינגר12/10/2015שלום רב,
אני ממליץ להקשיב להגיון שלך. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)