טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב שמי שחר ואני מרכיבה משקפיים מזה כבערך 5 שנים, עכשיו שאני בת 18 הדבר שאני הכי מחכה לו זה הניתוח. הבעיה היא שרק אתמול התחלתי עם הבירורים על זה והכול ואני מאוד רוצה כבר להיות אחרי כול זה בלי משקפיים בצבא,אני אמורה להתגייס ב2.2 .אני ברור לא רוצה לעשות את הכול בלחץ אבל אני מאוד לא רוצה להתגייס עם משקפיים וגם לא רוצה למשוך את זה במשך השירות, גם אם יהיה לי ניתוח נגיד שייקבע לסוף חודש ינואר הקטע הוא אם אני יוכל לעשות את ההחלמה בזמן הטירונות ואם זה ישפיע עליי כולשהו , אשמח לחוות דעת . הייתי מאוד רוצה להספיק את הכול במהלך חודש ינואר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר