לאחר ניתוח לאסיק בעיניים אשמח להתייעצות

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לאחר ניתוח לאסיק בעיניים אשמח להתייעצות
    ליאן
    31/05/2016

שלום דר
    עשיתי ניתוח לאסיק בשתי העינים לפני כחודש וחצי.
    (המספרים שלי היו 3 ו2.5)
    הרגשתי שהראיה לא מספיק טובה. כלומר אני רואה טוב אך למרחוק אני רואה מטושטש. חזרתי למרפאה בה בתעתי את הניתוח הפרופסור אמר שיש לי חצי מספר. וטען שאחזוכ עוד כלצי שמה לביקורת.
    השאלה שלי האם הראייה יכולה להשתפר? בחיים לא שמעתי על מספר שנעלם. אני צפחדת שבצעתי את הניתוח מוקדם מדי. אני בת 21 ולהבנתי המספרים עולים בגליאים הללו. האם לדעתך הריאה שלי יכולה להשתפר? האםשמעת על מקרים כאלו?
    תודה מראש ליאן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אותה ההודעה ללא שגיאות.

ליאן
    31/05/2016

שלום דר
    עשיתי ניתוח לאסיק בשתי העינים לפני כחודש וחצי.
    (המספרים שלי היו 3 ו2.5)
    הרגשתי שהראיה לא מספיק טובה. כלומר אני רואה טוב אך למרחוק אני רואה מטושטש. חזרתי למרפאה בה בצעתי את הניתוח והפרופסור אמר שיש לי חצי מספר. וטען שאחזוכ עוד כחצי שנה לביקורת.
    השאלה שלי האם הראייה יכולה להשתפר? בחיים לא שמעתי על מספר שנעלם. אני מפחדת שבצעתי את הניתוח מוקדם מדי. אני בת 21 ולהבנתי המספרים עולים בגליאים הללו. האם לדעתך הראייה שלי יכולה להשתפר? האםשמעת על מקרים כאלו?
    תודה מראש ליאן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• אותה ההודעה ללא שגיאות. - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    03/06/2016

שלום רב,

היתי מחכה עוד קצת וממשיך מעקב לעיתים יש שינוי במספר.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו