ניתוח לייזר TRANS PRK - תופעות לוואי שלא עוברות

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח לייזר TRANS PRK - תופעות לוואי שלא עוברות
    מיכאל
    29/06/2016

שלום רב,

אני חייל משוחרר, נמצאתי מתאים לעבור ניתוח בשתי השיטות PRK או LASIK. אני נוטה יותר לכיוון ה-PRK מכיוון שהוסבר לי ש-PRK מעט יותר בטוח.

יש לי כמה שאלות:

1. הדבר שאני חושש ממנו זה תופעות לוואי כרוניות שילוו אותי במשך שנים (כמה חודשים זה שטויות) כגון - סינוור, ראיית לילה חלשה, יובש בעיניים וכו'.. מה הסיכוי שתופעות אלה יופיעו ומה הסיכוי שלא יחלפו? הערכה גסה כמובן

2. האם יש חסרונות נוספים לניתוח שהם ארוכי טווח? למשל - האם אוכל לעבור ניתוח קטרקט בגיל מבוגר אחרי ניתוח PRK?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח לייזר TRANS PRK - תופעות לוואי שלא עוברות - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    02/07/2016

שלום רב,

הסכנה לתופעות הלוואי שצינת שישארו באופן קבוע הינו בערך פחות מאחוז.
    בעתיד לא תהיה בעיה בניתוח קטרקט מאחר והיכולת החישובית שלנו הולכת ומתקדמת ורמת הדיוק גם כן בחישוב כח העדשה שצריך להשתיל בניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח לייזר TRANS PRK - תופעות לוואי שלא עוברות - תגובה

פרופ` אירית בכר
    11/07/2016

טיפול בשיטת PRK הוכיח עצמו במשך שנים רבות כניתוח בעל סיכויי הצלחה גבוהים . כאשר מבצעים את הטיפול בהתאמה אישית בטכנולוגית wavefront, הסיכוי להפרעות בראית לילה וסינוורים נמוך. בדיקת התאמה נכונה מאפשרת לפסול מועמדים לטיפול כאשר קיים סיכוי גבוה לסיבוך או לתופעות לוואי כרוניות, אם זאת תמיד קיים סיכוי מסויים לכך.
    אין כל מניעה לעבור ניתוח קטרקט לאחר טיפול בלייזר.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו