LASEK - התכוננות וטיפים

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• LASEK - התכוננות וטיפים
    YD
    17/05/2008

אני בת 30, מרכיבת משקפיים 6.25- וצילנידר כמעט 2 בשתי העיניים. נמצאתי מתאימה לניתוח לתיקון הראייה בשיטת LASEK. את הניתוח אעבור השבוע ב"עיניים" בת"א.
    הבנתי כי זמן ההחלמה מהניתוח הוא יחסית (ל-LASIK ודומיו) ארוך ועלול להיות מלווה בכאבים וטשטוש ראייה.
    מכיוון כי אני אמא לשני תינוקות, מעוניינת לדעת עד כמה שיותר מה מחכה לי לאחר הניתוח כדי שאוכל להיערך מראש עם עזרה - גם לי ובעיקר לילדים.
    האם בערב של הניתוח אני אהיה לחלוטין סיעודית וחייבת ליווי צמוד? מה לגבי הבוקר שלאחר הניתוח (בו אני צריכה להגיע לביקורת) - חייב ליווי צמוד או שרואים כבר ויש סיכוי להסתדר לבד?
    האם בימים הראשונים שלאחר הניתוח אני אראה משהו או שלהיערך לכך שמס' ימים בקושי אראה משהו? כמה ימים זה לוקח עד שמתחילים לראות?
    יש סיכוי ששלושה ימים לאחר הניתוח (כשהעדשות עוד בעיניים) אוכל כבר לטפל לבדי בשני תינוקות או שלא לבנות על זה?
    האם בלילות שלאחר הניתוח יש סיכוי לישון בלילה או שאי הנוחות והכאבים הם כאלה שלא ניתן לישון?
    עד כמה העדשות שמוכנסות לאחר הניתוח הינן בעייתיות - הן מבחינת רמת הראייה והן מבחינת רמת הכאב?
    האם לביקורת שמבוצעת חמישה ימים לאחר הניתוח יש צורך להגיע עם מלווה או שאוכל להסתדר (בתחבורה ציבורית) לבדי?
    כמה זמן לאחר הניתוח אפשר להתחיל לנהוג?
    ובכלל - אשמח לכל מידע, טיפים ועצות.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    LASEK - התכוננות וטיפים

הוספת תגובה

• התכוננות וטיפים

ד``ר עמי הירש
    19/05/2008

מה לגבי הבוקר שלאחר הניתוח (בו אני צריכה להגיע לביקורת) - חייב ליווי צמוד או שרואים כבר ויש סיכוי להסתדר לבד?
    חייבת ליווי צמוד ביום הטיפול ולמחרת.
    חייבת עזרה עם הילדים 4-5 ימים.

האם בימים הראשונים שלאחר הניתוח אני אראה משהו או שלהיערך לכך שמס' ימים בקושי אראה משהו? כמה ימים זה לוקח עד שמתחילים לראות? כשבוע

יש סיכוי ששלושה ימים לאחר הניתוח (כשהעדשות עוד בעיניים) אוכל כבר לטפל לבדי בשני תינוקות או שלא לבנות על זה?
    לא
    האם בלילות שלאחר הניתוח יש סיכוי לישון בלילה או שאי הנוחות והכאבים הם כאלה שלא ניתן לישון? נותנים כדור נגד כאבים וכדור שינה בשני הלילות הראשונים לאחר הניתוח.

עד כמה העדשות שמוכנסות לאחר הניתוח הינן בעייתיות - הן מבחינת רמת הראייה והן מבחינת רמת הכאב? הן לא בעיתייות

האם לביקורת שמבוצעת חמישה ימים לאחר הניתוח יש צורך להגיע עם מלווה או שאוכל להסתדר (בתחבורה ציבורית) לבדי?
    בדרך כלל ניתן להגיע לבד
    כמה זמן לאחר הניתוח אפשר להתחיל לנהוג? כשבוע
    ובכלל - אשמח לכל מידע, טיפים ועצות.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• >תודה רבה. נתראה מחר בניתוח...

YD
    20/05/2008

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו