הבדל בין השיטות השונות והתלבטות

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• הבדל בין השיטות השונות והתלבטות
    רונן
    09/10/2016

שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין sbk לשיטת זילאסיק?
    בנוסף עשיתי כמה בדיקות התאמה בכמה מקומות יש לי מספרים של -6 בערך וצילנדר 4 עובי קרנית 540 בחלק מהמקומות הציעו לי לעבור את שיטת PRK ובמקומות אחרים את שיטת לאסיק,האם זה הגיוני שכל מומחה הציע שיטה שונה לחלוטין? ומה באמת יותר מומלץ לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הבדל בין השיטות השונות והתלבטות - תגובה

פרופ` אירית בכר
    09/10/2016

בשיטת SBK נעשה שימוש במכשיר מכני כדי לחתוך שכבה מפני הקרנית ולהרימה.
    בשיטת ZLASIK מתבצע הליך של הפרדת השכבה העליונה בעזרת מכשיר לייזר ללא כל שימוש בלהב.
    קיימים מצבים בהם ניתן לבצע את הניתוח בשיטת לאסיק בלבד או בשיטת PRK בלבד אך קיימים הרבה מצבים בהם שתי השיטות מתאימות. כדאי לבקש מהרופא המנתח להציג את היתרונות והחסרונות של כל שיטה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצתך

רונן
    09/10/2016

תודה על התשובה.
    על פי הנתונים שהצגתי מה לדעתך השיטה העדיפה יותר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצתך - תגובה

פרופ` אירית בכר
    09/10/2016

המלצה יכולה להיות רק במרפאה לאחר בדיקה מלאה.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רונן
    10/10/2016

הייתי אצלכם בבדיקת התאמה באסותא השלום, אך הרופא לא הסביר לי בצורה מפורטת ומנומקת על השיטות ומה עדיף לי עקב עומס שהיה באותו היום במרפאה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו