טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין sbk לשיטת זילאסיק? בנוסף עשיתי כמה בדיקות התאמה בכמה מקומות יש לי מספרים של -6 בערך וצילנדר 4 עובי קרנית 540 בחלק מהמקומות הציעו לי לעבור את שיטת PRK ובמקומות אחרים את שיטת לאסיק,האם זה הגיוני שכל מומחה הציע שיטה שונה לחלוטין? ומה באמת יותר מומלץ לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בשיטת SBK נעשה שימוש במכשיר מכני כדי לחתוך שכבה מפני הקרנית ולהרימה. בשיטת ZLASIK מתבצע הליך של הפרדת השכבה העליונה בעזרת מכשיר לייזר ללא כל שימוש בלהב. קיימים מצבים בהם ניתן לבצע את הניתוח בשיטת לאסיק בלבד או בשיטת PRK בלבד אך קיימים הרבה מצבים בהם שתי השיטות מתאימות. כדאי לבקש מהרופא המנתח להציג את היתרונות והחסרונות של כל שיטה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר